WeTu Analytics

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Junior Suites; Club Junior Suites; Club Junior Suites (Beachfront)

Juniorsuitene er bygget i halvmåneformasjoner, og har en beliggenhet i de skyggefulle tropiske hagene med stranden og havet utover. En åpen planløsning med soverom og stue leder av det store badet, med møblert terrasse eller balkong. Et samlet areal på 65 m² gir romslig innkvartering. Medlemskap til eliteklubben på Dinarobin er inkludert i Club-suitene, og suitene ved stranden har en misunnelsesverdig beliggenhet nær sjøen.

Vis mer
Vis mindre

Club Senior Suites (Beachfront)

Disse luksuriøse og romslige suitene ligger på 115 m² og har en førsteklasses beliggenhet ved stranden. Soverommet er atskilt fra den elegant innredede salongen, og det store badet fører ut fra soverommet. Denne overdådige suiten har møblert delvis privat terrasse eller balkong. Som gjest på Club Senior Suite kan du benytte deg av en egen concierge-tjeneste samt medlemskap i eliteklubben på Dinarobin.

Vis mer
Vis mindre

Family Suite

To sammenhengende juniorsuiter, hver med eget bad, utgjør dette populære valget av overnatting for familier. Disse suitene ligger i 1. etasje på baksiden av halvmåne. Plassen er rikelig med enheten på 130 kvadratmeter, og spesielle fasiliteter for de unge VIP-ene inkluderer velkomstkakerfat, hevet plattform på badet, mini-kjoler og tøfler samt tilpasset sengetøy og mer.

Vis mer
Vis mindre

Club Luxury Family Suite

Club Luxury Familiesuiten som har 180 m² stor plass i kategorien Club Beachfront og en juniorsuite i kategorien Club Luxury. Beliggenheten ligger rett ved stranden. Seniorsuiten Club Beachfront består av et soverom med eget bad og separat stue. Barneklubben Club Beachfront Juniorsuite består av et soverom med eget bad og spesielle fasiliteter for de unge VIP-ene inkluderer velkomstkakefat, hevet plattform på badet, mini-kjoler og tøfler samt tilpasset sengetøy og mer. Medlemskap i eliteklubben på Dinarobin er inkludert i Club-suitene.

Vis mer
Vis mindre

Villas

De tre Dinarobin villaene tilbyr høyden av luksus innkvartering i Mauritius, og opptar den mest spektakulære delen av halvøya mellom Paradis og Dinarobin feriesteder. Komplett med eget basseng og alle bare meter fra den uberørte stranden, utsikt er enestående og fasiliteter, verdensklasse.
Villa gjester har muligheten til å spise i en av de åtte verdensklasse restaurantene på Le Morne-halvøya, eller en kokk og servitør service er ogs tilgjengelig for privat, in-villa dining. Bde innendørs og utendørs servering fasiliteter er tilgjengelig, og lysthuset og utendørs bar gir det perfekte stedet for dagtid eller kveld avslapning. Hver villa er tildelt sykler for hele varigheten av oppholdet pluss to klubbbiler for transport rundt halvøya.

Se frem til følgende:
Privat fire-roms villa fører direkte til stranden
Butlertjeneste hver dag fra kl. 07.30 til 15.00 og kl. 18.00 til 22.00
Kjøkkensjef og servitør er tilgjengelig for hele oppholdet på gjeldende tariffer
Eksklusiv bruk av to fire-seters klubbbiler for varigheten av oppholdet
En sykkel per gjest
Elegant innredet interiør sammen med et stort, fullt utstyrt kjøkken
Et master-soverom med eget bad (badekar, dusj, toalett, doble servanter og walk-in garderobe)
Ett dobbeltrom eller tomannsrom med eget bad (dusj, toalett og servant)
Ett soverom med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og ett soverom for barn som deler ett tilstøtende bad (dusj, toalett og servant)
Hvert soverom er utstyrt med flatskjerm-TV
En rummelig åbent plan stue og spisestue, som fører til en bred terrasse
Salongen er utstyrt med LCD-TV og Blue Ray DVD
Utendørs, utendørs spisesteder er tilgjengelig på terrassen
Solen solsenger gir den perfekte beliggenheten for wiling bort timer ved siden av villaens private basseng med Jacuzzi (bassenget kan varmes opp hvis ønskelig)
Utendørs lysthus med spisesteder og bar med grill samt en utendørs dusj
En egen concierge-tjeneste er tilgjengelig for alle restauranter eller spa-reservasjoner som gjester ønsker å ha bekreftet før ankomst, eller andre spesielle arrangementer de ønsker å sette på plass før ferien starter
Full bruk av alle fasiliteter og restauranter på Paradis og Dinarobin hoteller pluss medlemskap i «Club at Dinarobin».

Vis mer
Vis mindre

Club Zen Suites (Adults' crescent); Club Zen Suites (Beachfront) (Aduts crescent)

Dersom du booker Club Zen Suites, kan du benytte deg av visse fordeler som er tilgjengelige for voksne halvmåne, for eksempel en atmosfære kun for voksne ved bassenget i halvmåne seks sammen med service ved bassenget og et eksklusivt område av stranden som tilbyr en strandkiosk og reserverte solsenger, Wi-Fi, håndklær og gratis flaske vann ved ankomst på stranden hver dag, pluss tjenestene til en concierge for restaurant- og spa-bestillinger. I tillegg kan gjestene bestille drinker fra Club-pakkens utvalg på halvmåne kun for voksne.

Velg en Zen-suite i Beachfront Club for nærmere nærhet til stranden og sjøen.

Vis mer
Vis mindre

Club Senior Zen Suite (Beachfront) (Adults' crescent)

Disse luksuriøse og romslige suitene ligger på 115 m² og har en førsteklasses beliggenhet ved stranden. Soverommet er atskilt fra den elegant innredede salongen, og det store badet fører ut fra soverommet. Denne overdådige suiten har møblert delvis privat terrasse eller balkong. Som gjest på Club Senior Zen-suiten kan du benytte deg av en dedikert concierge-tjeneste samt medlemskap i eliteklubben på Dinarobin. Se inneslutninger nedenfor. Ytterligere fordeler tilgjengelig for gjester av voksne halvmåne inkluderer: En voksne-bare atmosfære ved bassenget i halvmåne seks sammen med basseng-side service og et eksklusivt område av stranden ved siden av halvmåne seks som tilbyr en strandkiosk og solsenger reservert for beboere av voksne halvmåne, Wi-Fi, håndklær og 1 gratis flaske vann per person ved ankomst på stranden hver dag, og concierge for restaurant- og spa-bookinger. I tillegg kan gjestene bestille drinker fra Club-pakkens utvalg på halvmåne kun for voksne.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål