WeTu Analytics

MannaBay

Du kan ikke komme mye nærmere Table Mountain enn dette... Et virkelig ekstraordinært luksusboutiquehotell i hjertet av Cape Town, MannaBay er en inngangsport til det populære landemerket og dens naturlige mystikk. Bokstavelig talt. En port fører direkte fra MannaBay eiendom til Taffelberget nasjonalpark.

Fra denne førsteklasses innstillingen, bli av persiske prinser, orkidéjegere og heroiske oppdagelsesreisende, kan du se ut over Mother City, over hennes bybilde til Atlanterhavet. Utsikten er blendende enten du skal spise på The MannaBay Café, med gulv-til-tak-glassvinduer, bading i Black & White Room, den halvfrostede dusjen eller ta en dukkert i Pom Poms eget, lite basseng. Fjellet er aldri langt fra syne heller. Hun våker over MannaBay ovenfra, blivende gjester som klinker champagnefløyter på taket Atlas Bar og koi-spyhopping som hvaler ut av dammen av eventyrmose. Fra MannaBay kan du oppleve Mother City i komfort og privatliv, med et team av vennlige personale som er dedikert til å gjøre enhver gjesters opplevelse så spesiell som mulig. MannaBay er et kunstverk som inspirerer, livner og gleder hver gjest som har gleden av å gå inn i sine høye, kunstutsmykkede vegger. Vi tror du er enig...

Teamet på MannaBay er dedikert til å optimalisere alle gjesters opplevelse — ingen steder vil dette være tydeligere enn ved frokostbordet. Frokosten er en dekadent og overbærende affære full av frukt, oster, ferskpresset juice, Afrikas fineste enkelt steke kaffe, nybakt brød og selvfølgelig et utvalg av varme retter.

«Noen steder å bo utgjør en del av reisen din, MannaBay gjester har allerede ankommet.»

MannaBay er valgt for Greenwood Guide til Sør-Afrika: B & Bs, gjestehus, hytter og selvbetjente hytter personlig besøkt av forfatterne og valgt for sin sjarm, karakter og for eksepsjonell vennlighet av eierne.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

MannaBay

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål