WeTu Analytics

MannaBay

Versailles Suite

Prøv å finne en seng som er mer velutstyrt enn dagsengen på Versailles' egen balkong. Versailles har utsikt over byen og havnen utover, og er vår fremste suite inspirert av den kongelige prakt av slottet i Versailles og Ancien Régime i Frankrike. Denne suiten ville ha gjort Louis XIV Cerise rosa av misunnelse.

Jada, himmelsengen er egnet for lykkelige bryllupsreisende som ønsker å sove under stjernene, men det er ikke nødvendig å vente på bryllupsklokkene for å nyte det. Luksus som dette kommer med en «Fordi jeg er verdt det» ansvarsfraskrivelse. Innvendig er himmelsengen, innrammet av kongeblå og sølv fleur-de-lis veggpapir, like spesiell. Slapp av med noe å drikke fra minibaren, enten Bombay Sapphire gin, vin eller whisky, eller en koffeinfiks fra George Clooney-godkjente Nespresso-maskin.

Du vil ha din egen private stue, et omkledningsrom og et eget bad stort nok til noen sjonglering og cartwheeling hoff. Og det er også en dusj og et dypt, overdådig frittstående bad for kongeparet, med en tronstol for damen i vente.

Vis mer
Vis mindre

Black and White - Luxury Room

Sporet er i navnet. Black & White er en av de mer moderne suitene på MannaBay, og har egen balkong med utsikt over fjellet. Slapp av på utemøbler og la kroppsklokken settes på nytt til afrikansk tid. Vakre innrammet sebra skjul utskrifter dekorere veggen, sammen med dramatiske svart-hvite fotografier. Til og med orkideene matcher temaet... Her i MannaBay øverste etasje kan du se ut over Taffelberget nasjonalpark fra din ekstra lange king-size-seng.

Vis mer
Vis mindre

Luxury Explorer - Luxury Room

Var de fortsatt i live i dag, ville de store oppdagerne fra fjoråret ha lagt ned kompassene og sjøtrette hoder her i MannaBay Explorer-rommet under et opphold i Kapp. Banebrytende oppdagelsesreisende som Bartholemeu Dias, som for eksempel oppdaget Kapp det gode håp.

Hvis du vil gjenoppdage eventyreren i deg, følger du hotellets trapp til mellometasjen, hvor utsikt over Signal Hill og byen skinner inn gjennom gulv-til-tak-vinduer. Du kan til og med se utendørs (så langt som Atlanterhavet) mens du bade i dusjnisje i marmor.

Seilskip pryder veggene, nguni storfe tepper gulvene. Du vil finne et skrivebord, komplett med forstørrelsesglass, en skrivemaskin på toppen av en sjøfaring krigskiste, og en luksuriøs King size-seng å slappe av i etter en dag med å utforske urbane jungelen i Mother City.

Vis mer
Vis mindre

Pom Pom - Luxury Room

Pom Pom deler sin private gårdsplass hage med en ganske spektakulær pinnsvin som holder vakt over det lille bassenget reservert for Pom Poms egne havfruer og menn. Pom Pom ligger bortgjemt på det nedre nivået av MannaBay, og er et naturlig paradis som flagrer med innfødte fauna og flora.

På veggene inne finner du pom poms, blomstertemaet fortsetter videre til den hemmelige hagen utenfor der ville planter rammer Mother City i det fjerne. Skyvedører fra gulv-til-tak-glass lar deg glimte alt fra komforten til din ekstra lange king-size seng, ettersom små solfugler synger til deg fra sine innrammede reir på veggene.

Vis mer
Vis mindre

Orchid - Luxury Room

Orkidéjegere trenger ikke lete lenger. Du må puste litt lettere når du går inn i Orchid Edens hage.

Varietals av de unike og skjøre plantene dekorere veggene i dette luksuriøse soverommet og eget bad. Deres dype lilla fargetoner komplimenterer det skarpe hvite sengetøyet, de hvite marmorgulvene og de hvite skodder. Her i øverste etasje åpner store skyvedører ut mot en jordnær trebalkong med myke utendørssofaer og et sete på første rad til Taffelberget.

Sip nybrygget urtete eller kjølte champers under hagen paraply, med avbrudd bare fra lyden av bosatt svelger og lukter av orkideer i blomst.

Vis mer
Vis mindre

Oriental - Luxury Room

Dette moderne rommet ligger rett under fjellet, rett under fjellet, og har utsikt over koi-dammen. Etter en varm dusj, slå inn til kosiness av din King size-seng.

Når du ser på det hengende fugleburet, vil du drømme om Geishas på kort tid. Tradisjonelle japanske menn i kimonoer pryder veggene, våker over deg mens du sover. Som oss vil de sørge for at du har så spesiell tid som mulig.

Gjenskape en scene fra Mikado, gi Buddhas mage en gni for lykke eller slappe av på din private utendørs balkong etter en dag i Winelands.

Vis mer
Vis mindre

Persian - Luxury Room

Dette persiske rommet er inspirert av det luksuriøse, selvtitulerte teppene og stilen til det persiske riket, og har overdådige sjokoladevegger, king-size-seng (eller 2 enkeltsenger) med hvitt sengetøy, og selvfølgelig den kjekke persiske prinsen som henger på veggen.

Trekk tilbake de hvite skodder og se ut over svømmebassenget og Table Mountain, som jevnaldrende ned på deg ovenfra. Nyt en G&T på utesofaene på din private uteplass eller gå ut i hagen for å utforske ditt rike.

La våre ansatte behandle deg som en prins (ss) mens du slakker av i den fantastiske komforten av MannaBay.

Vis mer
Vis mindre

Flamingo - Luxury Room

Finnes det noe vakrere enn en flamingo? Av alle naturens dyr er hun uten tvil den som beguiles selv den trette observatøren. Legg hodet ditt for å hvile her i varmen av hennes vakre fjærdrakt.

Dans flamingo parring dans eller se ansiktene til Taffelberget forvandle seg over deg, gjennom glass skyvedører.

Nyt en rosa drink eller tre på Flamingos storslagne balkong — den er privat, så ingen vil se deg strekke ut de vingene litt. Du kan ta et langt boblebad i det frittstående badet på badet eller skrive et kjærlighetsbrev til noen kjære ved det personlige skrivebordet.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

MannaBay

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål