WeTu Analytics

Singita Kataza House

Denne moderne og rikt strukturert privat villa ble designet som svar på sin bemerkelsesverdige beliggenhet i denne unike stykke Afrika. Bruken av slående lokale materialer som vulkansk stein, elvestein og ovnrød leire murstein forbinder strukturen til innstillingen. Med bærekraft som et grunnleggende designfokus, trår det lett på landet og tilbyr et intimt engasjement med det omkringliggende landskapet.

Designet for eksklusiv bruk, kan gjestene nyte avslappet frihet og kvalitet tid sammen i denne bortgjemte helligdommen. Villaen er betjent med en privat kokk og vert, og fasiliteter inkluderer utsøkte åpne oppholdsrom, innendørs og utendørs erstatter, bassenger, et treningsstudio og medierom. Du har også tilgang til alle fasilitetene på den nærliggende Singita Kwitonda Lodge, deriblant den imponerende hagen og barnehagen på stedet.

Singita Kataza House gir gjestene den unike muligheten til å møte en av Afrikas mest majestetiske skapninger i naturen, mens midt i skjønnheten av deres uberørte naturlige habitat. Det gir en komfortabel, reflekterende og pleiende plass der du kan sette pris på den transformative opplevelsen av å komme ansikt til ansikt med skogens milde gorillaer.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Singita Kataza House

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål