WeTu Analytics

Sanctuary Gorilla Forest Camp

En gang i livet møter med Ugandas truede gorillaer venter når du bor i en av disse ti private luksusteltene i hjertet av Bwindi Impenetrable Forest.

Økologisk respektfull, moderne ennå-klassisk stil, Sanctuary Gorilla Forest Camp blander seg sensitivt med den dramatiske afrikanske fjellandskapet og, som ligger unikt inne i nasjonalparken, er du bare noen minutter unna starten av din gorilla trekking eventyr.

Disse komfortable lerretsområdene ligger i et av de avsidesliggende områdene i Afrika, og er kledd med urfolk trykk og møbler laget av naturlige materialer. Sengene er drapert i nøytraltonet sengetøy, og lokale gjenstander setter en scene som sikrer minneverdige øyeblikk både inne og ute av boligen. Hvert telt har et romslig bad med steinvegger med private deler og et frittstående badekar for en avslappende dukkert etter en dag med trekking. Trærne rundt leiren lyser opp om morgenen når solen begynner å skinne, og takket være at det er så få telt, beholder leiren en intim, eksklusiv følelse, slik at du kan oppleve Afrikas magi med de letteste fotavtrykk, men med praktisk talt alle modsvindlere.

Fellesområdet Sanctuary Gorilla Forest Camp har en komfortabel salong med en velfylt bar og elegant spiseplass, og gir flott utsikt over den frodige regnskogen. Kom skumringen, under stjerne-strødd himmel, og ledsaget av natt-refrenget, samles gjestene rundt det sentrale bålet og bytte historier om dagens eventyr. Måltidene gir deg en smak av destinasjonen: Faglig tilberedte retter lover enkle smaker og viser frem ferske lokale ingredienser — prøv tradisjonelt røkt biff i peanøttsaus servert med Kalo (hirsebrød). Candlelit utendørs servering er også tilgjengelig på telts private terrasse.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Sanctuary Gorilla Forest Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål