WeTu Analytics

Lekkerwater Beach Lodge

Lekkerwater ligger litt mer enn tre timers kjøretur fra Cape Town - og en praktisk avledning for reisende som utforsker Sør-Afrikas naturskjønne hagerute - har Lekkerwater en misunnelsesverdig beliggenhet mellom land og sjø på toppen av de gamle sanddynene i De Hoop.

Dette bemerkelsesverdige kystreservatet er spesielt kjent for å tilby noen av verdens beste landbaserte hvalsafari. Om vinteren og våren (juli til november) vandrer sørlige høyrehvaler hit fra Antarktis for å kalve og hekke i de varme havene offshore. Siden 1985 har disse farvannene blitt utpekt som et marint verneområde, og livet i havet har blomstret. Mens hvaler er stjernene i showet, kan gjestene også se frem til å se delfiner, sel og utallige sjøfugler fra komforten til Lekkerwater Beach Lodge.

Lekkerwater - som betyr «godt vann» på afrikaans - tilbyr en komfortabel strandsafariopplevelse i en virkelig magisk setting.

Med en rik historie, utrolig fauna og flora, uberørte strender, bølgende åser og rikelig sjøliv, fokuset på Lekkerwater er på en eksepsjonell naturbasert opplevelse.

Her tilbyr vi en ny type luksus. Overbærenhet av store åpne områder, fred og privatliv, nydelig havutsikt, lukten av havet, barbeint strandturer og utrolige solnedganger. Du finner ikke TV-er, minibarer, oppvarmede håndklestativ eller klimaanlegg - det er her du fullt ut kan omfavne og nyte livets enkle gleder.

Med syv intime og individuelle rom utenfor nettet, enkelt innredet i en lys og luftig kystfølelse, har hvert et privat dekk med utsikt over den fantastiske fem kilometer lange strekningen med bortgjemt strand. På hovedhytta er vårt fokus på å tilby en komfortabel og unik strandopplevelse.

Fra nesten alle utsiktspunkter dominerer havet landskapet, og daglige aktiviteter er strukturert rundt tidevannet. Ved lavt vann leder teamet vårt av naturforskere guidede turer for å utforske det blomstrende og fascinerende tidevannsøkosystemet, mens høyvann sender reisende innover landet for å oppdage De Hoop naturreservatets rikdom av biologisk mangfold. Ved siden av den bemerkelsesverdige fynbos-vegetasjonen er det registrert mer enn 260 fuglearter i reservatet - inkludert Western Capes eneste hekkekoloni av den truede Cape Vulture.

Enten du bare søker en spennende kystflukt utenfor nettet, eller en uforglemmelig landbasert marin safari, Lekkerwater Beach Lodge tilbyr en helt unik kystopplevelse i hjertet av Sør-Afrikas naturskjønne Western Cape.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Lekkerwater Beach Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål