WeTu Analytics

Arathusa Safari Lodge

Arathusa Safari Lodge er unik og svært ettertraktet av besøkende på grunn av sin førsteklasses beliggenhet i Sabi Sand Reserve, ved siden av den uinngjerdede Kruger nasjonalpark. Sammen utgjør disse to områdene en av Sør-Afrikas mest utrolige og godt bevarte villmarkhelligdommer.

Det er tolv suiter, hvorav åtte vender mot vannhullet foran hytta, og tre av dem er eksternt plassert innenfor bushen kort avstand fra hytta.

Arathusa's er et intimt miljø... med åpen planløsning og naturlig innredning betyr at den blander seg sømløst med de afrikanske buskomgivelsene. Hovedoppholdsområdet er beregnet for komfort. Infinity svømmebassenget har utsikt over vannhullet, og er det perfekte stedet for visning av dyreliv mens du kjøler deg ned på en trykkende afrikanske sommerens ettermiddag.

Arathusa tilbyr en eksepsjonell safariopplevelse — forvent en høy konsentrasjon av et utvalg av spill, inkludert Big Five, og hyppige leopardobservasjoner. Lodge ligger foran en blomstrende åpen slette sikre interessant spill og fugl visning fra komforten av leiren.

Safari Spa på Arathusa tilbyr deg en luksuriøs spaopplevelse med en rekke behandlinger og naturlige spa-produkter. Parbehandlinger er også tilgjengelig.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Arathusa Safari Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål