WeTu Analytics

Kwandwe Ecca Lodge

Game Drives: Twice Daily (Included)

Utforsk Kwandwe naturlige prakt på tidlig morgen og sen ettermiddag/kveld spill stasjoner i en åpen 4x4 safari kjøretøy. En væpnet ranger og tracker team dele sin omfattende kunnskap om bushen med deg når du sporer Big Five, samt en rekke andre dyreliv.

Morgendrevene begynner når daggry bryter over Great Fish River, noe som gir mulighet til å se rovdyr svinge opp sine nattlige jakter og slå seg ned for dagen. Mange dyr drar nytte av de kule morgentimene for å beite før dagens varme. På slutten av ettermiddagen kan dyrelivet ofte bli oppdaget kommer ned til elva for å drikke. Nattdrev produserer noen uvanlige observasjoner, inkludert aardvark, aardwolf, flaggerrev og pinnsvin.

Vis mer
Vis mindre

Big Game Walking Safari (Included)

Opplev spenningen ved å spore storkamp (hvit neshorn, svart neshorn, elefant og bøffel) til fots, ledsaget av en væpnet spesialist ranger og tracker team. Turen varer 3 til 4 timer og slutter med en piknik lunsj på bredden av Great Fish River eller på et naturskjønt sted i bushen. Ikke egnet til børn under 16 år.

Vis mer
Vis mindre

Fishing Safari (Included)

Kwandwe tilbyr en rekke fiskealternativer, enten i stille vann eller i Great Fish River. Prøv deg på å fange Large Mouth Bass på kunstige lokker eller flystang i reservets største demning. Grovt (agn) fiske kan også prøves i enten Great Fish River eller en av de andre store dammer for å målrette Yellowfish, Karpe, Sharptooth Catfish med mer. En sjov aktivitet for børn såvel som for voksne.

Vis mer
Vis mindre

Interpretive Bush Walks (Included)

Mellom spillstasjoner, ta en nærmere titt på bushenes subtile, usette underverker på en rolig spasertur innen rekkevidde av hytta. Tette euphorbia tykkelser er best utforsket til fots, og avslører en hemmelig verden av lav, moser og bregner. Ulike rovfugler og andre arter hekker i de høyere trærne eller i det spiny baldakinen. En væpnet ranger guider gjestene gjennom «nært og personlig» observasjoner av ulike antilopearter, giraff, vortesvin eller sebra. Ikke egnet til børn under 12 år.

Vis mer
Vis mindre

Rhino Monitoring Drive (Additional Rate)

Tilbring 3-4 timers sporing neshorn med en spesialist ranger og tracker team. Lær om vanene til denne truede arten, spørsmålet om neshorn krypskyting samt Kwandwe egen bevaringsinnsats. Opplevelsen avsluttes med forfriskninger på et naturskjønt sted i bushen. Alle aldre er velkomne.

Vis mer
Vis mindre

Private Safari (Additional Rate)

Skreddersydd din egen safari ledet av et dedikert spesialvokter og tracker team, som sikrer en privat spillopplevelse (avhengig av tilgjengeligheten av et privat kjøretøy som er tilgjengelig ved bestilling). Et privat safarikjøretøy må bestilles under oppholdet. En safaridag går fra kl. 12.00 (innsjekkingstid) til kl. 12.00 dagen etter.

Vis mer
Vis mindre

Rhino Conservation Safari (Additional Rate)

En anbefalt tre netter, fire dagers safari gir deg muligheten til å delta i Kwandwes spennende rhino-darting og hakking program. Under oppsyn av eksperter neshorn dart for å plante mikrochips i hornene og utføre øre-innskjæring for fremtidig identifisering - en viktig oppgave for å sikre bevaring av denne truede arten.

Den beste tiden er vanligvis 1 mai — 30. september på grunn av kjøligere værforhold, men det kan gjøres hele året. Prosedyren er alltid underlagt tilgjengeligheten av dyrelivslederingsteamet samt tilgjengeligheten av neshorn som må hakkes for bevaringsformål. Ikke egnet til børn under 16 år.

Vis mer
Vis mindre

Private Fishing Safari (Additional Rate)

Kwandwe tilbyr en rekke fiskealternativer, enten i stille vann eller i Great Fish River. Prøv deg på å fange Large Mouth Bass på kunstige lokker eller flystang i reservets største demning. Grovt (agn) fiske kan også prøves i enten Great Fish River eller en av de andre store dammer for å målrette Yellowfish, Karpe, Sharptooth Catfish med mer.

Tilbring så mye tid som du liker å fiske med din private guide mens du er omgitt av skjønnheten i Kwandwe store 5 villmark. For en fullstendig privat opplevelse må dette bestilles for hele oppholdet ditt.

Vis mer
Vis mindre

Private Photographic Safari (Additional Rate)

Skreddersydd for å passe erfaringsnivået til deltakerne, den fotografiske guiden råder gjestene på passende kamerainnstillinger på ulike scenarier, gi kompositoriske ideer og å svare på eventuelle spørsmål knyttet til fotografering. Alternativt kan du bare lene deg tilbake og nyte den tilkoblede opplevelsen av safarien din mens spesialguiden din tar bildene for deg. Inkluderer et privat kjøretøy, redigerte fotografier i elektronisk format sammen med en gratis Kwandwe digital fotobok.

Må bestilles for varigheten av oppholdet, og inkluderer et privat kjøretøy, redigerte fotografier i elektronisk format sammen med en gratis digital fotobok fra Kwandwe.

Vis mer
Vis mindre

Private Walking Safari (Additional Rate)

En profesjonell kvalifisert og erfaren løyeguide vil gjøre deg i stand til å oppleve Kwandwe til fots. Velg om du vil se stort spill slik svart og hvitt Rhino, elefant eller Buffalo til fots, eller bare absorbere skjønnheten i naturen mens du går gjennom de fascinerende omgivelsene med din væpnede guide. Du bestemmer når du skal gå, eller når du skal kjøre som ditt hjerte ønsker. For en fullstendig privat opplevelse må dette bestilles for hele oppholdet ditt. Ikke egnet til børn under 16 år.

Bilde: Scott Ramsay

Vis mer
Vis mindre

Private Birding Safari (Additional Rate)

Tilbring så mye tid som du liker å lete etter de unnvikende spesialtilbud og legge til din kunnskap om Sør-Afrika fugleliv. Din spesialveiledning har detaljert kunnskap om hvor, når og hvordan du finner hvilken fugl du er ute etter med sin intime kunnskap om Kwandwe 315 registrerte fuglearter.

Vis mer
Vis mindre

Children's Activities (Included)

Vi har en rekke barneaktiviteter på våre eiendommer:

- Barn får en velkomstgave ved ankomst, som inkluderer en miljøvennlig guide bestående av dyr
sjekklister, tema spill og aktiviteter, og et løfte om å «leve grønt» («Junior» for under 6 og
«Senior» for alderen 6 og oppover), fargestifter, og en alderstilpasset gave fra vår gavebutikk.

- Familier kan delta i morsomme og eventyrlystne aktiviteter på reservatet, inkludert kitebygning,
åtseljeger over reservatet med tankevekkende ledetråder for å søke skjulte gjenstander som vil
hjelpe deg i din neste oppgave... eller skattejakt under en spillstasjon som lærer grunnleggende navigasjon
ved hjelp av en sol-kompass og hvordan du bruker store landskapet funksjoner for å finne skatten!

- Gi tilbake: familier har mulighet til å plante Spekboom, en type kratt vegetasjon som er
innfødt til Eastern Cape og produktive på reservatet, og en av de fem beste karbonlagring
vegetationer på planeten. På denne måten oppfordres de til å kompensere for sine karbonavtrykk.
Familier kan også delta i Kwandwes frivillige aktiviteter gjennom reservets Ubunye
Foundation, som arbeider med lokalsamfunn som bor i og rundt reservatet.

- Aktiviteter er skreddersydd i henhold til individuelle og familieinteresser og ferdigheter. For unge gjester
Dette inkluderer bistå med hagearbeid prosjekter i det lokale Mgcamabele Community; delta
i kunst- og håndverkaktiviteter; og småbarn inviteres til å delta på leketid på førskolen.

- Barn er også velkomne til å delta i Kwandwes 'Knit a Bit '-program. De strikkede rutene
er forbundet for å lage tepper og gitt til Ubunye Foundation som distribuerer dem
lokalsamfunn rundt Kwandwe.

- Andre aktiviteter for barn inkluderer «crumpet skapninger» (med en rekke fargede crumpet
blandinger i squeezy flasker, ranger og barn vil skape dyreformede crumpets); sand kunst,
lage former fra Gips av Paris, beading, Minnow fisketur med en ranger, baking og
pizza lage med spesialdesignede 'Kokker i opplæring' forklær og toques, DVDer og popcorn,
eco pedagogiske brettspill (lære om resirkulering og hvordan å ta vare på planeten vår i en morsom
måte) og afrikanske godnatthistorier.

Vis mer
Vis mindre

Spa Treatments (Additional Rate)

Du kan nyte en rekke velværebehandlinger i suiten din. Siden den tidligste tiden bodde Afrikas opprinnelige innbyggere i harmoni med naturen. Våre behandlinger og ritualer ble inspirert av, designet og basert på Afrikas rike arv og skapt for å feire moder jord og hennes tilknytning til livet. Bare de fineste naturlige ingrediensene som er tilgjengelig fra naturen, brukes i våre produkter, inkludert olje fra Marula frukt, Mongongo mutterolje, helbredende sheasmør, olje fra Baobab-treet, salve fra det afrikanske pølsetreet og Mafura-smør, for å nevne noen få.

Vis mer
Vis mindre

Private Campfire Cooking (Additional Rate)

Lær å mestre kunsten å grille mens du er på safari! Kwandwe gir en spennende mulighet til å lære om å forberede og lage autentiske sørafrikanske «braais» og favorittretter med lokale ingredienser. En veletablert sosial skikk og en tradisjonell måte å utendørs matlaging i Sør-Afrika, en «braai» innebærer grilling kjøtt over åpen ild.

Vis mer
Vis mindre

Volunteering at Kwandwe

Ubunye Foundation er vår sosiale utviklingsarm. Stiftelsen ble etablert i 2002, og er en uavhengig, non-profit, veldedig tillit som i dag investerer i utviklingen av ni landlige samfunn, hvorav to er lokalisert i Kwandwe reserve.

Gjestene på Kwandwe har en unik mulighet til å delta i frivillig arbeid mot Ubunye Foundation ved å donere gjenstander, bli involvert i aktiviteter og/eller finansielle donasjoner.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Walking & Fly Camping Safari (Additional Rate)

Kwandwes kjøligere måneder gir en perfekt mulighet til å koble seg til villmarken mens du er til fots. Gå ut fra rommet ditt i hytten eller villaen og utforsk den enorme vidda av Kwandwes villmark på en reise til en privat flyleir for kvelden. Gå gjennom det dynamiske landskapet til fots sammen med en privat guide og bli en del av landets historie. Sitt rundt bålet og lag et måltid over åpen ild, del historier og lytt til lyden av Afrika. Tilbring kvelder under stjernene for en autentisk bushleiropplevelse.

Minimum 3 netter kreves i noen av Kwandwes private villaer eller hytter for å booke Winter Wilderness Walk-opplevelsen. Gjestenes rom vil forbli tilgjengelig for dem hvis de nsker tilbake til komforten av deres suite når som helst. Du kan dra til fots og nyte en pikniklunsj i villmarken før du fortsetter til deres private flyleir for kvelden. Et kjøretøy er tilgjengelig gjennom hele opplevelsen for gjestene å velge når du skal gå og når du skal kjøre.

Tilgjengelig mai til 30. november | Maksimalt 4 gjester

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Kwandwe Ecca Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål