WeTu Analytics

Royal Malewane

Luxury Suite | Main Lodge

Royal Malewanes seks palatiale rom har enestående utsikt, og er høydepunktet for raffinement og velstand i game lodge overnatting. Luksuriøst innredet og har aircondition, og tilbyr et elegant tilfluktssted i kolonistil i hjertet av bushen. Hvert rom har plass til to gjester, og nyter private tredekk, felg-flow bassenger og stråtak. Hovedrommet inneholder peis, vakre mørke tremøbler og himmelseng. Badene er ekstravagant dimensjonerte, fulle av lys og selve symbolet på overbærenhet. Nyt det store viktorianske badet og dusjen innvendig eller utvendig. Forhøyede gangveier knytter rommene til hovedhytten. Bare dyrelivet vil være vitne til at du slapper av i dette ultra-private, ultra-luksuriøse spillet lodge overnatting.

Vis mer
Vis mindre

Royal Suite | Main Lodge

Plass og prakt preger disse to suitene. Hver og en av våre suiter kan huse fire personer i fin safari innkvartering stil, med hektar med plass til avslapning, servering, sove og bading. En stor utendørs dekk komplett med basseng gjør at du kan få mest mulig ut av den ville skjønnheten i omgivelsene og nyte varmen fra solen i fullstendig privatliv. Inne, innredningen er klassisk kolonial bush-stil, full av gamle verden eleganse som er perfekt egnet til luksus safari innkvartering. Fantastiske antikviteter, malerier og kurios er rikt stemningsfulle av en rolig og luksuriøs fortid, mens den bortgjemte beliggenheten gir en drømmende romantisk flukt uovertruffen i sin fred og ro.

Vis mer
Vis mindre

Africa House | Main Lodge

Africa House er den eksklusive villaen på Royal Malewane som har plass til opptil 12 personer. Africa House er en romslig og elegant, busk villa med seks en-suite soverom hver side av en sentral gårdsplass. Alle rommene har klimaanlegg og eget bad med doble servantskap, et stort badekar i viktoriansk stil og dusjkabinett. Hvert rom har også sin egen private terrasse og utenfor dusj med spektakulær utsikt over bushen. Gjestene på Africa House kan nyte sine egne private tjenester, noe som betyr fullstendig fleksibilitet på familieferien din. Ikke bare vil du få din egen private kokk og rengjøringsteam, men du vil ha din egen dedikerte spillranger, tracker og private spillkjørerbil.

Vis mer
Vis mindre

Luxury Farm Suite | The Farmstead

Det er tre Luxury Farm Suites på The Farmstead. Alle rommene har et romslig soverom og eget bad med badekar og dusj samt en utendørs dusj. Det er store foran og bak verandaer samt en vakker dekk og et privat basseng med utsikt over bushen hvor dyr streifer fritt. Hver Luxury Farm Suite er 182 m² (1960 kvadratmeter), inkludert verandaer og dekk foran og bak. Barn over 10 år er velkomne i Luxury Farm Suites.

Vis mer
Vis mindre

The Farmhouse | The Farmstead

Farmhouse på The Farmstead er en privat villa med tre og et halvt soverom. Våningshuset har egne private tjenester som blant annet kokk, husholderske, butler, privat safari kjøretøy, ranger og tracker. Det er tre hovedsoverom samt et mindre barnerom. Det finns en magnifik däck med en stor pool som flyter ut i bushen. Barn i alle aldre er velkomne i gårdshuset.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Royal Malewane

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål