WeTu Analytics

Royal Malewane

Dining at Royal Malewane

Å spise på Royal Malewane er en unik og overbærende opplevelse med en stadig skiftende meny og et bredt utvalg av vakre omgivelser hvor du kan nyte det moderne kjøkkenet tilberedt av vår kjøkkensjef og dedikerte team. På Royal Malewane mener vi at safariopplevelsen er synonymt med eksepsjonell mat og vin.

Utsøkt plating er andre natur til kokkene på Royal Malewane for hvem mat er absolutt en kunst. Kjøkkenet er supplert med et naturlig lerret for å nyte så mye som de delikate smaker med spisestue med utsikt over Malewane River hvor en rekke nysgjerrige skapninger stor og liten våge å slake deres tørst. Royal Malewane tilbyr også et kosher-kompatibelt kjøkken.

Vis mer
Vis mindre

The Masiya Bar

Masiya Bar hyllest til historien til Royal Malewane og dens Master Trackers, spesielt Wilson Masiya. Wilson var en del av The Royal Portfolio-familien siden vi åpnet dørene våre i 1999 og var en formidabel del av gjesteopplevelsen på Royal Malewane, hans utrolige kjærlighet og visdom for busken som hadde en varig effekt på alt han møtte.

Masiya Bar ble bygget på stedet av den eksisterende boma, rett ved vannkanten, og viser vår fantastiske samling av gins og over 50 whiskyer. Gjestene vil kunne dele historier om dagens opplevelser over en cocktail eller spise i denne unike plassen dekorert med Dedon mbler som blander seg inn i det naturlige miljet mye som en tradisjonell skjul rundt en vanning hull.

Vis mer
Vis mindre

Bush Dinners

Bush Tent på Royal Malewane tilbyr en fest i hjertet av den afrikanske villmarken. En virkelig bemerkelsesverdig og romantisk opplevelse med glødende lanterner som kaster et mildt lys blant de sterkt brennende braziers.

Lydene av det ville og det lokale landsbykoret gir lydsporet til en helt spesiell kveld hvor gjestene kan nyte å være ute i busken med bekvemmeligheten av spyle toaletter. Hvor bedre å nyte en drink enn ved peisen under de afrikanske stjernene når ranger forteller historiene om dagen?

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Royal Malewane

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål