WeTu Analytics

Royal Malewane

Game Drives

Spillstasjoner er signaturaktiviteten på en hvilken som helst afrikansk safari. På spillstasjonen drar gjestene ut på en 10-seters spesialisert safari Land Rover med en ekspert ranger og tracker. Kjøretøyene er optimalisert for visning av spill, og på Royal Malewane tar vi maksimalt 6 på hvert kjøretøy for optimal komfort. Å se spillet er å miste deg selv i en kraftig og oppsiktsvekkende drama. Under en utflukt for spill skjerper sansene dine, spenningen vokser, du trekker nær de mest bemerkelsesverdige dyrene når de jakter, leker og sover. Spillstasjoner på Royal Malewane er skreddersydd for å passe dine interesser, slik at du kan spore favorittdyret ditt eller se fuglene, blomstene eller trærne du elsker mest.

På en typisk dag på safari, vil gjestene bli vekket av deres ranger før soloppgang. Soloppgang og solnedgang er tider da mange dyr er på sitt mest aktive før og etter dagens varme kommer og jager mye av dyrelivet i hvile. Etter en rask kopp kaffe og en lett matbit begynner morgendagens kjøring. Spillstasjoner varer vanligvis mellom 3 og 4 timer. Etter morgendagen vil du bli servert en solid frokost, hvor du kan slappe av eller nyte andre aktiviteter. Ettermiddagsspillstasjoner satt av rundt kl. 16.00 og går ofte på etter mørkets frembrudd, slik at gjestene kan se noen av Afrikas nattlige skapninger. Gjestene kommer tilbake til leiren for en overdådig middag under stjernene hvis været tillater det.

Vis mer
Vis mindre

Bush Walks

For de som ønsker å komme enda nærmere naturen, vil våre høyt kvalifiserte rangere og sporere lede gjester til fots gjennom den ville afrikanske bushen. Spaser blant Big 5 (løver, leoparder, neshorn, elefanter og buffalos) og få sjeldne innsikter inn i vår naturlige verden, med fokus ikke bare på dyr, men på det biologiske mangfoldet av habitater og planteliv. Bush turer generelt forlate etter frokost og tidlig morgen game drive.

Vis mer
Vis mindre

The Waters of Royal Malewane Bush Spa

Det prisbelønte Waters of Royal Malewane Bush Spa er en magisk og rolig plass i fullstendig harmoni med de naturlige omgivelsene. Nyt en avslappende massasje eller en bortskjemt skjønnhetsbehandling. For en mer romantisk opplevelse, kan par nyte de marokkanske sunkne badene.

Vis mer
Vis mindre

Sigagule Crèche

Et besøk i lokalsamfunnet er inspirerende, ydmykende og lærerikt. Royal Portfolio tror lidenskapelig på samfunnsengasjement og oppløftelse. På Royal Malewane bestemte vi oss derfor for å fokusere på barn og utdanning. Vårt oppdrag var å skape en meningsfull endring i livene til barna til Sigagule Crèche, ved å skape et miljø hvor de kunne lære og ha det gøy i et trygt og sunt miljø. Transport for alle gjester til Sigagule er gratis.

Sigagule Crèche hadde 86 elever som holdt til i et klasserom bare stort nok for 30 barn og som kun mottar et stipend fra Regjeringen tilstrekkelig til å fø 38 barn. De hadde ikke innlagt vann på eiendommen og to svært primitive toalettfasiliteter.

Royal Malewane ved hjelp av svært sjenerøse donasjoner fra våre gjester har vært i stand til å fullføre følgende forbedringer på skolen:
• Bygd et ekstra klasserom for barna
• Malt interiøret i eksisterende klasserom og hang persienner på vinduene
• Laid vannrør til kjøkkenet og bygget nye toalett fasiliteter
• Bygget en jungel gym og lekeområde for barna
• Lagt ut en komplett grønnsakshage (som nå leverer 80% av sine grønnsaker)
og plantet frukttrær.
• Kjøpte madrasser for lur tid for barna, da de sov på en matte på
betonggulvet
• Pusset, malt og sette hyller og en komfyr på kjøkkenet
• Bygd et babyrom for de mindre barna og babyene
• Introdusert opplæring av et trinnvis lærerpensum for Crèche og
andre landlige skoler i vårt område

Vis mer
Vis mindre

Moholoholo – Wildlife Rehabilitation Centre

Ligger i skyggen av den majestetiske «Mariepskop» denne unike conservancy er hjem til mange ville dyr. Et besøk til Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre er en uforglemmelig opplevelse. Et bredt utvalg av fugler og dyr kan sees her, hvor Brian Jones og hans team fostrer de skadde og foreldreløse, rehabiliterer dem for løslatelse tilbake til naturen der det er mulig. De som ikke er så heldige, på grunn av naturen og omfanget av sine skader, blir tatt vare på i fangenskap for å utdanne de mange menneskene som besøker Moholoholo hvert år.

Guidede turer gjennom senteret bringer besøkende i nær kontakt med både vanlige og sjeldne arter som kronede og kampørn, ugler og gribber samt serval, villhunder, løver, leopard og mange andre dyr og fugler.

Wildlife Rehabilitation Centre på Moholoholo bidrar til bevaring av truede arter og rehabilitering av skadet og forgiftet dyreliv. Moholoholo legger også til rette for en rekke vellykkede avlsprogrammer.

Vis mer
Vis mindre

Hot Air Ballooning

Ta en time lang flytur over den naturskjønne, Lowveld-delen av Blyde-elven, vest for Hoedspruit. Terrenget er en blanding av jordbruksland og private naturreservater ved foten av Drakensberg-eskarpmentet.

Fjellene mot sør og vest gir ly for de rådende vindene, og gir dermed godt flygende vær de fleste dager. På svært rolige dager kan ballonger fly over Kapama naturreservat, Sør-Øst for Hoedspruit. De kvalifiserte pilotene og mannskapet vil sikre et trygt, hyggelig og informativt eventyr.

Møt før soloppgang og nyt en kaffe mens du ser på at din åtte-etasjes høye ballong blir oppblåst og forberedt på flytur. Etter en sikkerhetsbriefing bør du være luftbåren i tide for å være vitne til soloppgangen. Høyden over bakken vil variere mellom å skimme tretoppene til så høyt som 2 000 fot ettersom piloten endrer høyde på leting etter gunstige vindretninger og hastigheter. Når solen stiger, landskapet, vegetasjonen og, hvis du er heldig, vil noen dyreliv gi gode fotomuligheter!

Vis mer
Vis mindre

Helicopter Tours

Dette er vår mest populære eksterne aktivitet - en spektakulær flytur over noen av de mest naturskjønne områdene i landet som Blyde River Canyon, Gods Vindu og Pinnacle. Underveis flyr vi over noen av de fantastiske fossene som er kjent i området (som er enda bedre i sommermånedene etter regnet) som Mac Mac, Lisboa og Berlyn Falls. Vi stopper på et privat pikniksted hvor gjestene kan oppleve atmosfæren og er nær naturen mens de nyter sitt måltid. Avgang fra Royal Malewane Airstrip (15 minutter fra hytta).

Vis mer
Vis mindre

Golf

Royal Malewane ligger i den ville og vakre Greater Kruger nasjonalpark. Den eksklusive Leopard Creek Country Club, med sin innovative kurs designet av Gary Player, ligger på den sørlige grensen til Kruger Park. Hvert hull er like pittoresk og spennende som det andre med Crocodile River fungerer som en uvanlig vannfare på Leopard Creeks signaturhull, par-5 13. En naturskjønn helikoptertur til golfbanen, personlig montering av golfutstyr og sjansen for å se dyr på banen gjør for en virkelig minneverdig runde.

Vis mer
Vis mindre

Horse Back Trails

Hestesporene gjennomføres på Hoedspruit Wildlife Estate. Reservatet er hjem til et stort utvalg av fugler og dyr som sjiraff, kudu, gnu, vortesvin, impala og mange andre sletteslekt. Nybegynnere, mellomliggende og avanserte ryttere er velkomne. Utflukten er rundt en og en halv time, og du vil bli overført med bil til Wildlife Estate som ligger 45 minutter fra hytta. Turen følger spillstier, gjennom elveleier.

Vis mer
Vis mindre

Canyon Cruise

Ta ett fantastisk cruise på Blyde Dam som ligger i den storslåtte Blyde River Canyon. Cruiset inkluderer en lett lunsj eller piknik om bord og en mulighet til å lære om geologi, dyreliv og biologi i dette unike området. Cruiset varer omtrent en og en halv time og avgang etter morgen spillet kjøre og frokost.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Royal Malewane

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål