WeTu Analytics

Sabi Sabi Bush Lodge

Dypt inne i bushvelden med utsikt over et vannhull og en åpen slette, ligger en losje som pulserer til rytmen i Afrikas hjerteslag. Dette er Bush Lodge, gjennomsyret av tradisjon, levende og varm, Sabi Sabi av «Today». Med en historie som strekker seg over 40 år, har losjen opparbeidet seg et rykte som et «luksushjem i bushen», service excellence og uanstrengt personlig oppmerksomhet. Den konvensjonelle safari-stilen viser en levende og eklektisk blanding av møbler og innredning fra alle hjørner av det afrikanske kontinentet.

For å opprettholde privatliv og intimitet, har hytta 25 suiter totalt inkludert 2 luksusvillaer og Mandleve Deluxe-suiten.

To romslige luksusvillaer har et hovedsoverom med eget bad, et soverom med eget bad, et privat basseng, en bibliotekstue og en vakker uteplass som vender mot et vannhull. Suitene har klimaanlegg, overdådig sengetøy og klassiske skinn- og tremøbler.

Mandleve Deluxe-suiten har et eget lite basseng og luksuriøst interiør med endeløs utsikt over bushvelden. Suiten har klimaanlegg og alle bekvemmelighetene til en presidentsuite med king-size-seng, romslig bad, stue, minibar, kaffe- og tekoker og kaffemaskin fra Nespresso.

Bush Lodge er sensitivt utformet for å gi god plass til å slappe av, slappe av og nyte roen i bushen. De to svømmebassengene og de store overdekkede utsiktsdekkene som henger over elven thlu er en invitasjon til å kjøle seg ned i det filtrerte vannet eller sitte i komfort mens du ser spillet på den velutnyttede pannen. En utsøkt mblert salong, atrium og intime bar omrdet er perfekte mtesteder for venner gamle og nye. Som en ekstra nytelse tilbyr Amani spa på Bush Lodge den ultimate African Spa-opplevelsen.

Hytten er familievennlig og barn i alle aldre kan nyte EleFun Centre, en fullverdig barneanlegg. Interessante miljøbaserte aktiviteter, inkludert hands-on 'edutainment' for flere forskjellige aldersgrupper, er designet og overvåket av kvalifiserte barneomsorgspersonell. Vakkert planlagte sentrum er strategisk plassert i lodge omgivelser, minimere eventuelle forstyrrelser for voksne gjester. Foreldre kan slappe av og nyte litt privat tid, vel vitende om at barna deres er trygge og glade, fråtse i sin egen, alderstilpassede, morsomme bushveld-opplevelse, og bli morgendagens bevaringsverdige.

Sabi Sabi ligger i Sabie viltreservat, et anerkjent «hot spot» av biologisk mangfold som gir et forbløffende utvalg av dyreliv - inkludert over 200 pattedyr og 300 fuglearter. Morgen og kveldssafari nytes i åpne safari-biler med nærmøter med Big 5 er en vanlig forekomst. Miljøbevissthetsvandringssafari gir en ekstra dimensjon til bushopplevelsen, slik at du kan se nærmere på de fascinerende mindre skapningene i bushveld.

Mens den prisbelønte Bush Lodge opprettholder en dyp respekt og bånd til villmarken, har den prisbelønte Bush Lodge med rette tatt sin plass som en av verdens fremste safari destinasjoner.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Sabi Sabi Bush Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål