WeTu Analytics

Singita Lebombo Lodge

Game drives

Daglige spillstasjoner med profesjonelle guider og sporere gir den perfekte muligheten til å komme nær Afrikas utrolige dyr, mens senettermiddags-stasjoner avslører den unnvikende magien i nattlig Afrika. Alle våre safarier på Singita Kruger nasjonalpark gjennomføres i Land Rovers med maksimalt seks gjester per kjøretøy. Men hvis du ønsker fullstendig privatliv, kan du leie et privat kjøretøy på dette grunnlaget. Bruk av Land Rover bør reserveres i god tid, og tilbys med forbehold om tilgjengelighet. Priser er tilgjengelig på forespørsel

Vis mer
Vis mindre

Guided Safari Walks

Walking safari er en utrolig måte å oppleve bushen på nært hold og personlig. Din ekspertguide og tracker vil følge deg når du sporer dyr til fots gjennom villmarken og utforske de flotte plantene og landskapene rundt deg.

Vis mer
Vis mindre

Swimming

De viktigste losjeområdene på både Singita Sweni og Lebombo Lodges huser romslige bassenger, og alle gir en herlig frist i den pittoreske villmarken.

Vis mer
Vis mindre

Stargazing

Det er kanskje ingen mer transcendent erfaring enn å se opp på en full himmel av glitrende stjerner. Mennesket har hatt en kjærlighetsaffære med nattehimmelen i århundrer og med svært lite forurensning og ingen bylys til å forringe stjernene, vil ditt syn på himmelen her være krystallklart — ingenting mellom deg og den enorme afrikanske himmelen over.

Vis mer
Vis mindre

Fitness Area

Fullt utstyrte treningssentre er tilgjengelig for gjestenes bekvemmelighet. Hvert anlegg gir pittoresk utsikt over busken, slik at du kan holde øye med handlingen utenfor mens du trener.

Vis mer
Vis mindre

Wellness Area

Singita velværefilosofi tar personlig foryngelse til et nivå som er langt utover enhver velvære du tidligere har opplevd. Alle våre fredelige lodge spa, hvor naturen gir sin egen spesielle ro, presentere den ultimate flukten, sikker på å gjenopprette likevekt og fred til kropp og sinn.

Vis mer
Vis mindre

Singita Community Culinary School Cooking Classes

Singita Community Culinary School er et fellesskapsprogram som produserer 10 internasjonalt kvalifiserte kommiskokker hvert år.

Skolen har nå et helt nytt, toppmoderne demonstrasjonsstudio på Singita Levombo Lodge, hvor gjestene kan delta i en forhåndsarrangert matlagingskurs som ledes av en profesjonell, kvalifisert kokk. Gjestene kan velge å lage en populær, tradisjonell sørafrikansk rett på tilbudet eller et varemerke rett fra kokken Liam Tomlins tapasmeny.

Vis mer
Vis mindre

Premier Wine Boutique

Som en av Sør-Afrikas mest innflytelsesrike kjøpere av vin, Singitas kjellere huser noen av de mest ettertraktede private reservene og vinvinvinene landet har å tilby. Enten du er en kjenner eller bare nyter det sporadiske glasset vin, gleder våre erfarne vinkelnere seg på å introdusere gjester til et stort utvalg av varietaler fra hele verden.

Gjennom Singita Premier Wine Direct gjester kan kjøpe viner fra våre kjellere: enten å bli tatt hjem på slutten av turen eller enkelt levert til døren. Som et tillegg til kjellerkjøp har vi sikret bevilgninger av svært begrensede, ettertraktede viner, inkludert «Ikoner», «Single Vineyard» og «Limited Release' viner, direkte fra ledende vinprodusenter i Sør-Afrika. Disse vinene lagres i temperaturkontrollerte kjellere, er usannsynlig å være tilgjengelige andre steder.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Singita Lebombo Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål