WeTu Analytics

Thornybush Game Lodge

Elegant og eksklusivt, Thornybush Game Lodge tilbyr komplett pakke for individuelle gjester, familieferier, bedriftens utflukter, små grupper eller bryllup ekstravaganzas. Den kresne reisende på Thornybush Game Lodge tilbyr spennende daggry og skumsafari, et eksklusivt spa på stedet, gourmetmat, verdens fineste viner og sublimt luksuriøs innkvartering. Et fullt utstyrt konferansesenter for seksti delegater fullfører bildet.

Opptil 40 personer kan innkvarteres i luksus med klimaanlegg på Thornybush Lodge, i atten luksussuiter og 2 sjenerøst proporsjonerte familiesuiter.

Luksussuitene er ypperlig utstyrt og innredet i overdådig stil befitting denne femstjerners lodge. Beroligende, dempet toner og mørkt tre brukes hele for å forbedre den rolige atmosfæren i omgivelsene, og møblene og accoutrements er av høyeste standard. Badet har dobbel servant, stort bad med utsikt over savannen, innendørs og utendørs dusj.

Alle suitene har egen treterrasse med komfortable sitteplasser, med utsikt over reservatet og vannhullet. Her kan du ta litt time-out for å samle tankene dine, fange førti blunker eller oppdatere tidsskriftet ditt mens du nyter fordelene med frisk luft, sol og fredelige omgivelser.

Familiesuitene har et privat lite basseng på dekk. En annen ekstra i disse enhetene er salongen som har en sovesofa for 2 barn. Disse store villaene har plass til maksimalt to voksne og to barn under tolv eller tre voksne. Bortsett fra å være mer romslige, familiesuitene er innredet og innredet i samme overdådig stil som enkeltsuiter.

En rekke aktiviteter arrangeres for barn på Thornybush Game Lodge, registrere barna dine for «Ranger in Training» -programmet når du bestiller overnatting, og de vil nyte morsomme pedagogiske aktiviteter under hele oppholdet.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Thornybush Game Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål