WeTu Analytics

The Plettenberg

The Beach House

(1 enhet / villa)

Beach House har en romslig terrasse med utsikt over både stranden og de omkringliggende fjellene i Plettenberg-bukten, og er ideelt for å nyte utsikten på et eksklusivt rom med femstjerners service.

Som gjest på The Beach House har du lett tilgang til hotellets fasiliteter i de tilstøtende bygningene, mens du fortsatt nyter privatlivet dette innkvarteringsalternativet.

To soverom med eget bad leder av en stor stue med peis, spisestue og et lite kjøkken. Dette rommet har eget basseng, flatskjerm-TV, DVD-spiller, satellitt-TV og Wi-Fi.

The Beach House tilbyr 150m2 plass. Prisene på The Beach House starter på R 16 765,00 per enhet.

Vis mer
Vis mindre

The Lookout Villa

(1 enhet / villa)

Som gjest på The Lookout Villa kan du forvente å bli bortskjemt i en av de mest eksklusive adressene i området. Du kan nyte hval- og delfiner, darting måker og havutsikt fra dette spesielle overnattingsstedet på Plettenberg.

Denne 190m2, tre-roms villaen er et ideelt alternativ for familier, med åpen planløsning stue og spisestue. Alle leilighetene har et velfylt byssekjøkken, eget basseng, hage, flatskjerm-TV, DVD-spiller, satellitt-TV og Wi-Fi overalt. Alle soverommene har eget bad.

Maksimalt to personer per rom. Priser for Lookout Villa starter på R 20 350,00 per enhet.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

The Plettenberg

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål