WeTu Analytics

The Plettenberg

Double Room

Dobbeltrommene er et elegant valg på The Plettenberg, og er individuelt innredet og har et romslig soverom med eget bad.

Air condition og gulvvarme i hele rommene sikrer optimal komfort for gjester. Maksimalt to personer per rom. Hvert dobbeltrom varierer i størrelse mellom 30-45m2.

Vis mer
Vis mindre

Luxury Double Rooms

Alle rommene på Luxury har egen sittegruppe, soverom med eget bad, klimaanlegg og gulvvarme overalt, og er individuelt innredet for å gjenspeile det marine miljøet rundt hotellet.

The Plettenberg har utsikt over den plettenberg, og varierer mellom de luksuriøse dobbeltrommene. Maksimalt to personer per rom. Fasiliteter i Dobbeltrom Luxury, som varierer i størrelse fra 35-70m2.

Vis mer
Vis mindre

Luxury Double Sea View

De 6 luksusdobbeltrommene har utsikt over den nydelige Plettenbergbukten og det omliggende havet, og alle har utsikt over området.

Hvert rom er like unikt som sin utsikt, med en sofistikert individuell innredning ordningen og tilbyr ultimate komfort med sittegruppe, dusjkabinett, og klimaanlegg og gulvvarme overalt.

Gjestene kan nyte de nydelige nyansene av solnedgang her fra sine rom, og få en nærmere utsikt når pods av hval eller delfiner beveger seg inn mot bukten.

Dobbeltrom Luxury med sjøutsikt varierer i størrelse fra 38-54 m2. Maksimalt to personer per rom.

Vis mer
Vis mindre

Suite

Alle de fem suitene har smakfull innredning inspirert av den omliggende utsikten over Plettenberg-bukten, og tilbyr en individuell palett hvor du kan nyte.

En separat stue, soverom med eget bad, og aircondition og gulvvarme i hele tilbyr luksus og komfort for gjester, slik at de kan slappe av og nyte hotellet og service.

Suitene varierer i størrelse mellom 48-70m2. Maksimalt to personer per rom.

Vis mer
Vis mindre

Premier Suite

De syv individuelt innredede Premier-suitene du kan velge på The Plettenberg, kan du nyte alle variasjonene i disse rommene. Alle Premier-suitene har utsikt over det omkringliggende området, som du kan nyte gjennom franske dører.

Alle de romslige Premier-suitene har separat stue, satellitt-TV og soverom med eget bad. Det er aircondition og gulvvarme overalt.

Premier Suites varierer i størrelse mellom 50-78m2. Maksimalt to personer per rom.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

The Plettenberg

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål