WeTu Analytics

The Plettenberg

Double Room

Dette elegante valget på The Plettenberg er individuelt innredet og har et romslig soverom med eget bad.

Klimaanlegg på alle rommene sørger for optimal komfort for gjestene. Maksimalt to personer per rom. Hvert dobbeltrom varierer i størrelse mellom 30-45m2.

Vis mer
Vis mindre

Luxury Double Rooms

Alle rommene har sitt eget sittehjørne, soverom med eget bad og klimaanlegg overalt, og er individuelt innredet for å gjenspeile det marine miljøet rundt hotellet.

Utsikten over den plettfrie hagen på The Plettenberg varierer mellom hvert luksuriøst dobbeltrom. Maksimalt to personer per rom. Fasiliteter i Luxury Double Rooms, som varierer i størrelse fra 35-70m2.

Vis mer
Vis mindre

Luxury Double Sea View

De seks luksuriøse dobbeltrommene med havutsikt har utsikt over den nydelige Plettenberg-bukten og havet rundt, utsikt over området.

Hvert rom er like unikt som utsikten, med en sofistikert individuell innredning og tilbyr den ultimate komforten med sittegruppe, dusjkabinett, og klimaanlegg overalt.

Gjestene kan nyte de nydelige solnedgangfargene her fra rommene sine, og få en nærmere utsikt når hvalbelger eller delfiner beveger seg inn mot bukten.

Luksus dobbeltrom med havutsikt varierer i størrelse fra 38-54m2. Maksimalt to personer per rom.

Vis mer
Vis mindre

Suite

Med smakfull innredning inspirert av den omkringliggende utsikten over Plettenberg Bay, tilbyr de fem suitene hver en individuell palett som gjestene kan nyte.

En separat stue, soverom med eget bad og air-condition overalt tilbyr luksus og komfort for gjestene, slik at de kan slappe av og nyte hotellet og service.

Suitene varierer i størrelse mellom 48-70m2. Maksimalt to personer per rom.

Vis mer
Vis mindre

Premier Suite

Med syv individuelt innredede Premier-suiter å velge mellom på The Plettenberg, vil gjestene garantert glede seg over alle variantene av disse rommene. Alle Premier-suitene har utsikt over nærområdet som kan nytes gjennom franske dører.

Alle de romslige Premier-suitene har separat stue, satellitt-TV og soverom med eget bad. Det er aircondition overalt.

Premier Suites varierer i størrelse mellom 50-78m2. Maksimalt to personer per rom.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

The Plettenberg

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål