WeTu Analytics

The Plettenberg

Restaurant at The Plettenberg

Den innendørs spisedelen tilbyr vakker utsikt over bassenget og havet, mens utendørsterrassen er perfekt for utendørs middager, med fascinerende havutsikt - spesielt ved solnedgang.

Tro mot navnet, er restauranten kjent for sin havdusør, og henter inspirasjon fra det rike marine livet som finnes i Plettenberg Bay. Kjøkkenpersonalet, ledet opp av kjøkkensjef Kyle Macaskill, tilbereder innovative, bærekraftige sjømatretter, sammen med et bredt utvalg av kjøtt og grønnsaker. Ingrediensene samarbeider tett med lokale leverandører, og holdes alltid på et ypperlig kvalitetsnivå.

Signaturretter på restauranten er laget av Kyle for å reflektere en smak av bukten, og inkluderer Sesame Encrusted Norwegian Salmon og Fisherman's Seafood Platter, mens kjøttetere kan stikke inn i Aged Beef Filillet og Karoo Springbok Loin — med et nøye kuratert vinliste som fullfører den kulinariske opplevelsen. Den avslappede Café Menu tilbyr solide retter, og gjestene kan også bestille videre for å nyte High Tea i restauranten.

Åpningstider
Frokost: 07h00 til 10h30
Ettermiddagste Meny: 11h00 til 17h00
Lunsj/Middag: 12h00 til 22h00

Vis mer
Vis mindre

The Sandbar

Sandbar leder av Sun Lounge på The Plettenberg, og er en utsøkt, moderne cocktailbar og salong som besøkes av lokale gjester, samt sørafrikanere som velger å feriere i Plettenberg Bay.

Glasset, hvitt skinn, marmor og naturlig eik finish blandes for å danne en slående design, fremhevet av smart belysning. De store fotografiske panelene på veggene tilbyr et utendørs perspektiv på Plettenberg Bay-området.

Hele dagen er The Sandbar det perfekte møtestedet for drikke og te, og om kvelden er det ideelt for å nyte prisbelønte sørafrikanske viner, et utvalg av champagner og en rekke nøye utformede eksklusive cocktailer.

Åpningstider
Daglig fra 11h00 til 23h30

Vis mer
Vis mindre

Tea Time

Tenk salte biter som røkt lakseørret, smørbrød med dill og kremost, og Monkeygland Glasert biff og rødløk mini grillspyd; og kokosesamsmørmakaroner og frukttartlets som søte godbiter — for ikke å glemme nybakte Scones selvfølgelig.

Alle serveres med det fineste utvalget av te eller kaffe, samt MCC eller Champagne på forespørsel.

Enten du feirer et engasjement eller babydusj, bursdag eller bar mitzvah, eller en bedriftsfunksjon, kan vi skreddersy arrangementet etter dine behov, og tilby det perfekte stedet for ditt opphold — enten det er på Bluewing med 180 grader havutsikt, vår restaurantterrasse eller den intime sommersalongen.

Pris: R 165 per person
omfatter te eller kaffe

KUN BESTILLINGER
(48 timers varsel)

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

The Plettenberg

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål