WeTu Analytics

The Plettenberg

Restaurant at The Plettenberg

Den innendørs serveringsdelen tilbyr vakker utsikt over bassenget og havet, mens utendørsterrassen er perfekt for utendørs middager, med fascinerende havutsikt - spesielt ved solnedgang.

Tro mot navnet, er restauranten kjent for sin havdusør, og henter inspirasjon fra det rike marine livet som finnes i Plettenberg Bay. Kjøkkenteamet, ledet av Executive Chef Kyle Macaskill, tilbereder innovative, bærekraftige sjømatretter, sammen med et bredt utvalg av kjøtt og grønnsaker. I tett samarbeid med lokale leverandører er ingrediensene alltid sesongbaserte og holdes på et ypperlig kvalitetsnivå.

Laget av Kyle for å gjenspeile en smak av bukten, signaturretter på restauranten inkluderer en rekke elegante sjømat, kjøtt og vegetariske retter med en nøye kuratert vinliste som fullfører den kulinariske opplevelsen. Den avslappede bassengmenyen tilbyr solide retter, og gjestene kan også bestille for å nyte ettermiddagste.

Åpningstider
Frokost: 07.00 til 10.30
Ettermiddagste Meny: 12.00 til 17.00
Lunsj/middag: 12.00 til 22.00

Vis mer
Vis mindre

The Sandbar

Sandbar leder av Sun Lounge på The Plettenberg, og er en utsøkt, moderne cocktailbar og salong som besøkes av lokale gjester, samt sørafrikanere som velger å feriere i Plettenberg Bay.

Glasset, hvitt skinn, marmor og naturlig eik finish blandes for å danne en slående design, fremhevet av smart belysning. De store fotografiske panelene på veggene tilbyr et utendørs perspektiv på Plettenberg Bay-området.

Hele dagen er The Sandbar det perfekte møtestedet for drikke og te, og om kvelden er det ideelt for å nyte prisbelønte sørafrikanske viner, et utvalg av champagner og en rekke nøye utformede eksklusive cocktailer.

Åpningstider
Daglig fra 11h00 til 23h30

Vis mer
Vis mindre

Tea Time

Vår berømte ettermiddagste serveres med det fineste utvalget av te eller kaffe, samt MCC eller Champagne på forespørsel.

Enten du feirer en forlovelse eller baby shower, bursdag eller bar mitzvah, eller en bedriftsfunksjon, kan vi skreddersy arrangementet til dine behov, og tilby det perfekte stedet for ditt å gjøre - det være seg på Blue Wing med 180 graders havutsikt, vår restaurantterrasse eller den intime sommersalongen.

BESTILLINGER VIKTIG

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

The Plettenberg

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål