WeTu Analytics

The Plettenberg

A CULTURAL SOJOURN

Plettenberg Bay er den ultimate ferie ved sjøen, og tilbyr en rekke varierte og unike opplevelser for alle aldre. Byen er flere ganger kåret til et av verdens beste sted å leve, og det var den første byen i verden som ble gitt Miami et levende kulturliv. Byen er flere ganger kåret til et av verdens beste sted å leve, og det var den første byen i verden som ble gitt.

Plettenberg ligger i gangavstand fra Lookout Art Gallery. Etablert i 1974, fokuserer kunstsamlingen (fra keramikk til malerier) på Sørkapp og Sør-Afrika. Også, komme til hjertet av Pletts kunstmiljø på Old Nick Village, et nettverk av restaurerte kulturminner satt i frodige, urfolk hager og bolig bosatt fine kunstnere og mestere håndverkere. Finn lokal design, underholdning og mye mer.

En annen interessant kreativ kulturell utflukt er å Global Village, en sjarmerende shoppinglandsby fylt med kunst og håndverk leverandører å oppdage. Hele familien vil elske det.

Apropos familievennlige alternativer, besøkende vil også nyte Adventure Land i Harkerville, med aktiviteter som spenner fra vannsklier til firehjulinger. Et annet må-besøk er Plett Puzzle Park, med sin liv-størrelse 3D labyrint, skogen puslespill tur som bukter seg gjennom den naturlige skogen, og en tau labyrint for barna.

Plettenberg Bays rike økosystemer støtter mange typer skapninger, store og små, og som sådan er det et sterkt fokus på bevaring. Det finnes en rekke parker som tilbyr unike møter med dyreliv.

En av de mest kjente er Monkeyland, et fristed for ulike arter av gratis-roaming ape; besøkende kan bli med dem i skogen på en «ape safari». Ligger ved siden av er Fugler av Eden, som sies å være den største free-flight aviary i verden. Tenk urfolksskog med fossefall og forhøyede gangveier. På Elephant Sanctuary kan besøkende berøre, mate, gå samt ri afrikanske elefanter. Det er mange slike opplevelser, og noen inkluderer rovfugler, slanger, ulver og mer.

Med sin vakre bakgrunn og effektive infrastruktur arrangerer Plettenberg Bay mange årlige festivaler og arrangementer; se opp for regelmessige konserter også. Noen av høydepunktene i kalenderen inkluderer Tour de Plett, Whale Rally, Plett Fringe Festival og sist Plett Food Film Festival.

Vis mer
Vis mindre

BAYS, BEACHES and BEAUTIFUL FORESTS

Plettenberg Bay, gjemt pent inn i Garden Route, kan skilte med gylne strender, en robust halvøy og tette grønne skoger. Det er så mye å se og oppdage som er rik på eventyr, erfaring og spektakulær sightseeing.

Er du ute etter en avslappende ferie ved sjøen? Plettenberg ligger på en steinete halvøy med utsikt over endeløs utsikt over havet, fjellet og strendene, og tilbyr en perfekt base for å utforske de ulike utendørsaktivitetene.

Plettenberg Bay har noen av de vakreste strendene i Sør-Afrika, hvor aktiviteter som surfing, kajakkpadling og skimboarding er populære. Plett sies å ha det nest mest tempererte klimaet i verden (etter Hawaii) og strendene kan besøkes året rundt, med noen bare en kort spasertur fra hotellets dørstokk.

Reisende kan ta turen til stranden fra Plettenberg, ned en sti velduftende med fynbos og med vakker utsikt over havet. Ligger i nærheten er Lookout Beach: perfekt for familier, de små kan plaske i lagunen og bygge sandslott på kysten. Det er også mange aktiviteter for alle aldre, inkludert kajakkpadling på lagunen eller surfing i sjøen.

Robberg 5 er en populær badestrand, også kjent for bodyboarding og surfing. For en lang spasertur langs en strekning av uberørt kystlinje, er Keurboomstrand bare billetten (surfere elsker også denne stranden).

De som bare ønsker å slappe av på kysten kan nyte landbasert hvalsafari (i sesongen), eller spionere delfiner som spiller i surfe.

Et må-besøk sted er Robberg naturreservat. Fordyp deg i den ville naturlige skjønnheten på stranden, som strekker seg kilometer mellom Robberg-halvøya og Beacon Island. Eller hvis du liker ting litt travlere, kan du dra til Central Beach for en bit av Plett-livet. Veldig populært for surfing, er det også lanseringsstedet for marine safari, dykkecharter og havkajakkturer.

Langs Garden Route vil besøkende finne et stort utvalg av eventyrsport, fra ridning til strikkhopping.

For fugleperspektiv er Bloukrans strikkhopp verdens høyeste kommersielle brohopp (216m) og er satt midt i skjønnheten i Tsitsikamma-skogen. Skydive i Plett for det som sies å være «den mest naturskjønne slippsonen i verden». Og holde ting himmelen høyt med en Tsitsikamma baldakin tur, hvor deltakerne følger en kurs 30m over skogbunnen.

De som liker å holde seg nærmere bakken vil nyte Outeniqua sykkelstier, selvstyrte stier i Harkerville kystskog og marin reserve.

En anden must-see site er Groot Boom i Tsitsikamma nationalpark (et varieret og smukt reservat omfatter fem økosystemer, med mange aktiviteter og vandrestier). «Big Tree» er en Outeniqua yellowwood, innfødt i Montane skoger i Sør-Afrika; det er anslått å være mellom 600 og 1 000 år gammel, og sies å være Sør-Afrika eldste yellowwood.

Golf er også veldig populær langs Garden Route, som ble kåret til årets golfdestinasjon 2014 for Afrika og Gulfstatene. Øv din swing på en rekke vakre golfbaner, midt i fantastisk natur.

Vis mer
Vis mindre

OCEAN BLUE ADVENTURES

Ocean Blue Adventure ligger i kystbyen Plettenberg Bay (20 minutter fra Knysna), og tilbyr en sjelden og kraftig opplevelse gjennom tillatte båtbaserte hvalsafari og delfinmøter. Vi tilbyr også en «på ett med havet» kajakktur og township turer. Alle turer er veiledet med ekspertmannskap og turoperatører som er internasjonalt kvalifiserte. Ring oss i dag for en bestilling eller flere råd. Ocean Blue er en lisensiert SABBWWA-tillatelse, som gjør det mulig for oss å nærme seg hvaler fra 50 meter i stedet for 300 meter. Hvis hvalene nærmer seg skipet vårt, trenger vi ikke å bevege oss bort. Gjestene får derfor en tett opplevelse med disse majestetiske pattedyrene i bukta.

Sommer = Delfinsesong
Om sommeren har du en flott sjanse til å se de sjeldne Knølledelfinene som finnes i bare enkelte områder av den sørafrikanske kysten! Du vil også se Bottlenose delfiner og felles delfiner... Vi vil også ta deg med til Robberg Seal Colony hvor du vil se rundt 5000 seler i deres naturlige miljø.

Vinter = Hvalsesongen
Om vinteren har du stor sannsynlighet for å se Southern Høyre og Knølhval. Turene våre inkluderer Robberg Seal Colony (hjem til +- 5000 seler) og annet marint liv på dagen.

Vis mer
Vis mindre

SCUBA DIVING

Du kan dykke eller ta dykkekurs og charter rundt Plettenberg Bay.

Det er dykking for alle nivåer av erfaring (inkludert barn) på Plettenberg Bay korallrev. Seal dykk, nattdykk og shore dykk, innenfor og utenfor bukten, vil bringe deg maske til nese med over 100 arter av fisk. Hvis du er heldig, kan du til og med finne deg selv blant en pod med delfiner.

Shore-dykk på tilbud inkluderer Redbait Reef, kjent som Bay 'house reef', som er flott for nybegynnere eller den mindre erfarne dykkeren. Det er lett tilgjengelig fra stranden, og det rikelig med naturlig lys er en velsignelse for undervannsfotografen.

Kjøp et billig engangskamera hvis du aldri har prøvd dette før, og knipse opp rev fisk, blekksprut, haier, kråkeboller, anemoner og squishy svamper.

Du må svømme en kort vei for å nå Grunne Blinders, et 3-pinnacled korallrev som pleier dusinvis av fisk. Sjekk ut ragged-tann, pyjamas og leopardhaier pluss stråler, blekksprut, blekksprut og boxfish.

Svøm litt lenger ut til Blinders Reef hvor Muren venter på deg: en teknisk drøm om myke koraller og dens mange denizens, inkludert oransje vegg svamper, blå korgutter, jordbæranemoner og, overalt du ser, flerfargede koraller.

Hvis du er fisker, ta stangen ut i havet og håpe på blacktail, red roman, yellowbelly rock torsk eller den ekstremt velsmakende galjoen.

Vis mer
Vis mindre

KEURBOOMS RIVER CRUISE

Opplev Keurbooms River Nature Reserve, lene deg tilbake og slapp av med en iskald drikke og la øynene og sinnet være, titillert av majestetisk natur mens du glir langs glitrende farvann som kaskader med tett uberørt skog fôr din buktende reise. La ørene bli tiltrukket av de mektige lydene fra vårt naturlige orkester av fugleanrop forsterket av vår amp-teater av juv.

Dette er en realitet for Keurbooms River Ferries og våre gjester som tar denne reisen med oss.

Denne ærefulle reisen er bare et fugleanrop fra Plettenberg Bay og et steinkast fra Knysna Waterfront i Garden Route, Western Cape. Båtene går hver dag, hver reise er to og en halv time med ren glede for folk i alle aldre, inkludert de av oss som er fysisk utfordret.

Vi har plass til store grupper, eller hvis du ønsker å ha en privat opplevelse, kan du leie en av våre skip.

Denne skogen og juvet opplevelsen er bare tilgjengelig via den uberørte Keurbooms River Elvemunningen så bli med oss på en minneverdig reise og komme og føle en del av det som er igjen av en gang mektige Knysna skoger.

Vis mer
Vis mindre

BLOUKRANS BUNGY JUMP

Bloukrans Bungy er verdens høyeste kommersielle bungy bro. Det er også det høyeste kommersielle naturlige bungy hopp i verden. Vi har hatt en rekke verdensrekorder knyttet til Bloukrans. I 2003 ble Bloukrans bungy anerkjent som verdens høyeste kommersielle bungy hopp. I 2008 var vi en del av to verdensrekorder. Veronica Dean utførte 19 bungy hopp på en time, og Bill Boshoff utførte 101 hopp i en 24 timers periode. Bills verdensrekord ble senere overgått, men i 2011 facilliterte vi Scott Hunty til å gjenvinne verdensrekorden med 107 hopp i 24-timersperioden.

Bloukrans Bridge er 216 meter over Bloukrans River. Våre bungy jump operasjoner er åpen 365 dager i året under alle værforhold (unntatt kuldevind)

Vårt hovedfokus er å opprettholde de høyeste sikkerhetsstandardene for våre operasjoner, slik at bungy hopping kan oppleves og nytes av alle. Alle våre operasjoner er dekket av omfattende offentlig ansvar.

Vi er glade for å kunngjøre vår nettbutikk er nå live... Vi anbefaler at du pre-book noen hopp ikke mindre enn 48 timer i forvei— spesielt hvis det er en gruppebooking. Dette vil gjøre det mulig for oss å planlegge dagen mer effektivt og å behandle hoppe/hopperne dine mer tid.

Vis mer
Vis mindre

TSITSIKAMMA CANOPY TOURS

Tsitsikamma Canopy Tour© er et unikt øko-villmarkseventyr som foregår i den praktfulle Tsitsikamma innfødte regnskogen.

Den første av sitt slag i Afrika, innebærer baldakin tur å krysse fra en plattform til en annen langs en stålkabel som er suspendert opp til 30 meter over skogbunnen...

De fleste plattformer er plassert i gigantiske Outeniqua Yellowwood trær. Landskapet og fuglelivet er spektakulært, og profesjonelle guider gir interessante fakta om skogøkologien i løpet av 2½ til 3 timer.

Konseptet med å lede folk gjennom den øvre baldakinen av en regnskog oppsto i Costa Rica, hvor eventyrlystne biologer utviklet nye metoder for tilgang til skogskasen for å kunne drive forskning på det uoppdagede økosystemet. Ideen utviklet seg raskt til en fantastisk form for øko-turisme som tillot folk å gå inn og oppleve et tidligere utilgjengelig naturmiljø.

Byggingen av Tsitsikamma Canopy Tour© er gjort i samsvar med strenge siviltekniske standarder. Systemet ble designet og skapt av en eventyrlystne sivilingeniør som bygget en lignende baldakin tur i Costa Rica. Konseptet til ferdigstillelse tok fjorten og en halv måned.

Turen starter med en detaljert sikkerhetsorientering etterfulgt av en «kitting up» -økt der full kroppsele, trinser og klatreutstyr utstedes og kontrolleres. En kort kjøretur inn i Tsitsikamma skogen, og det er på tide å ape rundt!

Fra starten på lanseringsplattformen utfolder en ny verden seg som en forsiktig glir på en stålkabel til den første treplattformen. Alle grupper eskorteres gjennom skogsbaldakinen med en føringsveiledning og en følgeveiledning for å sikre din sikkerhet når du glir fra tre til tre. Plattformene, bygget høyt oppe i den gigantiske Outeniqua Yellowwoods, gir en utrolig utsikt over denne fortryllende nye verden - enhver frykt for høyder er snart tapt når du samles i de nye omgivelsene.

Tilbring et par minutter med å slappe av mens guider entusiastisk forklare skogens økologi - peker på forskjellige trær og de storslåtte gigantiske bregnene langt nedenfor. Fuglelivet er utrolig. Knysna Loeries, observasjoner av unnvikende Narina Trogon og Vervet ape er ikke uvanlig.

Tsistikamma Canopy Tour© består av 10 plattformer og 10 «fufi» lysbilder, hvorav den lengste er 100m! Omtrent tre timer senere forlater du skogen, etter å ha gjennomført en livs reise. Du har bidratt til å skape nye arbeidsplasser og hjelper skogregenerering prosjektet.

Vis mer
Vis mindre

OUTENIQUA BIKING TRAILS

The Garden Route er hjem til noen av de mest ekstraordinære terrengsykling i landet. Fra frodige skoger og søte smaker bekker til de spektakulære høydene i Outeniqua-fjellene har dette området alt. Det er vår intensjon å vise disse hyggelige løypene på en trygg, komfortabel måte.

Våre stier passer for alle mennesker med moderat kondisjon. Personer med tvil om deres fysiske evner anbefales å konsultere sine leger og ringe oss før de deltar.

Ryttersikkerhet er av største betydning for alle våre turer. Terrengsykling er en farlig sport, og alle våre turer omfatter en rekke terreng- og sykkelforhold. Hvis en seksjon ser vanskelig ut, ikke nøl med å gå den. Guidene vil alltid være tilgjengelig for å hjelpe. Hjelmer er en nødvendighet, disse kan kjøpes eller leies fra oss. Alle guider har et førstehjelpsutstyr.

Outeniqua Bikkeløyper tar lav innvirkning ridning og camping på alvor, og oppfordrer alle ryttere til å gjøre det samme. Vi føler at dette er nødvendig for å sikre fremtidig nytelse av våre gjenværende skoger.

Vis mer
Vis mindre

MONKEYLAND PRIMATE SANCTUARY

Monkeyland åpnet dørene for publikum 6. april 1998. Vår unike primathelligdom er for tiden den øverste øko-turisme attraksjonen på Garden Route og av svært gode og solfylte grunner. Monkeyland har fanget hjertene til besøkende i sin innsats for å rehabilitere og frigjøre tidligere buret primater. Helligdommen er eksepsjonell som det henvender seg til flere arter av primatersom ikke er bur. De er fri til å bevege seg om skogen og dette gjør de mest harmonisk.

Hos Monkeyland er fokuset på å lete etter primatene, og belønningen å se de ulike artene som de er ment å være: fri og i et naturlig habitat. Overføringen av informasjon om disse fascinerende skapningene forbedrer ditt besøk til helligdommen under en safari. Safariene utføres av flerspråklige spillrangers og er morsomme, spennende og pedagogiske. Våre gjester forlater vårt fristed med en større forståelse av verdens primater og truslene de står overfor.

På de guidede safariene kan du forvente å se en rekke primater, alt fra Gibbons of Asia til Lemurs i Madagaskar. De kunnskapsrike rangers vil fortelle deg alt om disse fascinerende pattedyrene når du møter dem roaming fritt i skogen. De påpeker også, identifiserer og forklarer de mange underverkene i livet i skogen, fra det rike mangfoldet av fuglelivet til skogens intrikate arbeid.

Monkeyland gir primatene som bor her med et stabilt miljø, en med varighet og hvor det definitivt ikke er utnyttelse. Hos Monkeyland overgår omsorgen regelverket om dyrevelferd. Monkeyland er, viktigst, et sted hvor primater rehabiliteres både fysisk og følelsesmessig. Vi streber etter å oppnå en effektiv balanse mellom bevaring og økonomisk virkelighet. Det er derfor turisme drevet og helt bærekraftig. En apesafari er mye mer enn bare et uforglemmelig skogseventyr; det er kjøretøyet som lar deg bli en del av vår rehabiliteringsprosess.

Det er på grunn av helligdommer som Monkeyland som går utover idealisme, og som streber etter å gjøre noe positivt, at vi kan se frem til en mer optimistisk fremtid.

Vis mer
Vis mindre

BIRDS OF EDEN

Fugler av Eden, er Garden Route helt egen verdensklasse gratis fly fugl helligdom.

Den unike to hektar kuppelen (verdens største) spenner over en juv av urfolksskog. Helligdommen har sin egen mystiske ruin, som inkorporerer en walk-hjulet vandfald. En annen funksjon er dens amfiteater, som har muligheten til å sitte over 200 besøkende.

Som Monkeyland, den populære primathelligdommen ved siden av, har Birds of Eden sin egen baldakin tur, mens kortere enn 128 m broen i Monkeyland, henger den over skyene. Beslutningen om å utvikle Edens fugler stammer fra behovet for å skape et trygt miljø der å frigjøre en stor samling av frittflyvende afrikanske fugler, miniatyr aper og helligdommen gjør også fugleeiere å søke om å frigjøre sine kjæledyr fugler inn i helligdommen, etter å ha gjennomgått rehabilitering.

Edens fugler åpnet for publikum 15. desember 2005.

Vis mer
Vis mindre

LAWNWOOD SNAKE SANCTUARY

Lawnwood Snake Sanctuary tilbyr time informative, interaktive turer for alle aldre med over 100 slanger og andre reptiler å se. Åpent daglig kl. 09.00—17.00. Vi passer for slangefobisk til slangelskeren.

Bli med oss for en times guidet tur bestående av en innfødt slange pit, ulike utendørs utstillinger, en stor kuppel bolig sørafrikanske og eksotiske slanger, etterfulgt av enorme pytoner, overvåke øgler og krokodiller. For turen, sørg for å ta med et kamera og komfortable sko.

Nyt en skog tur, rolige pikniksteder og samspill med våre ulike andre skapninger. For de mindre eventyrlystne kan du slappe av i te-rommet eller utforske kurio-butikken.

Vis mer
Vis mindre

RADICAL RAPTORS

RACY RAPTTERS er et rehabiliteringssenter som tar sikte på samfunnsbevissthet og redning, rehabilitering og frigjøring av rovfugler.

Senteret åpnet ved Heath i Plettenberg Bay, Garden Route den 6. desember 2008. Radikale raptorer opererer direkte under de regler og forskrifter som er fastsatt av Cape Nature Conservation.

RACL RAPTOR forsøker å gi på stedet fasiliteter for behandling av skadde rovfugler og egnet sikker bolig for fugler som gjennomgår behandling.

Velprøvde falconry teknikker brukes gjennom hele rehabiliteringsprosessen for å sikre at fuglene utøves og tas vare på optimal måte.

Utgivelsesprosessen innebærer intensivt trening av raptor for å sikre at den er i form og i stand til å jakte på seg selv. Før utgivelsen blir fuglen grundig undersøkt, veid og målt og alle data registreres.

Hånd hevet raptorer er klassifisert som menneskelige avtrykk etter å ha identifisert seg som mennesker. Menneskelige avtrykk vil ikke avle naturlig og er derfor ikke frigivbare kandidater. De vil kreve territorier, men ikke produsere avkom. RADISAD RAPTOR benytter menneskelige avtrykk og fugler med permanente skader som ambassadører i våre utdanningsprogrammer og øko-turisme.

Vis mer
Vis mindre

LOOKOUT ART GALLERY AND SHOPS

Leter du etter et vakkert stykke sørafrikansk kunst? Deretter stopper du ved Lookout Art Gallery, som har vært i Plettenberg Bay siden 1974. Her finner du en samling av originale kunstverk som er representant for Southern Cape.

Kom og se noen av de beste moderne sørafrikanske kunsten som inkluderer en rekke medier - keramikk, skulptur, glassverk og malerier.

Du er velkommen til å bla, og hvis en eller flere av maleriene tar din fancy vil du være glad for å vite at galleriet er i stand til å pakke og sende verkene over hele verden. Noen av kunstneren i galleriet er Sue Kemp, Sam Nhlengethwa, Roelof Rossow, Ruth Squibb, Myfanwy Bekker og Paddy Starling for å nevne noen få.

Vis mer
Vis mindre

OLD NICK VILLAGE

Old Nick Village i Plettenberg Bay er et landemerke shoppingmål på Garden Route, med en eklektisk samling av butikker eid av kreative produsenter, designere og kuratorer. Old Nick Village er så mye mer enn et kjøpesenter det er en virkelig sensorisk opplevelse for hele familien så vel som kresne kjøper. Opprinnelig bygget helt tilbake i 1880, har Old Nick Village en lang og rik handelshistorie, finn ut mer her.

Hver onsdag arrangerer vi Mid Week Market hvor du kan finne hjemmelaget frukt og grønnsaker, etisk oppdrettet kjøtt og meieri samt andre lokale, naturlige og hjemmelagde produkter.

Old Nick Village har en nøye utvalgt blanding av selgere som alle er kreative produsenter i seg selv. Hver butikk har sin egen individuelle signatur som forbedrer handleopplevelsen din og de fleste leverer varene til grossistmarkedet.

Vis mer
Vis mindre

GLOBAL VILLAGE

Gå inn i en verden av ro i omgivelsene der en rikelig samling av utstyr venter på din uforstyrrede utforskning. Alle varer er personlig valgt av globetrotting eiere, Ken og Cath Heyns.

Global Village er åpen hver dag i året fra 9.00 til 17.00, inkludert helger og påskehelg. Stengt på juledag.

Vis mer
Vis mindre

SKYDIVING

Lev livet fullt ut! Opplev fritt fall over en av de mest naturskjønne fallsonene i verden. Start oplevelsen med en kort briefing. Deretter kan du nyte en 20 minutters flytur til 10 000 fot, over Knysna skoger og Plettenberg Bay kystlinje. Nå stopper den rolige, naturskjønne flyet og adrenalinet begynner å pumpe når du går ut av flyet med din Tandem Master og opplever rushet av et 35 sekunders fritt fall på 200KPH!

Når kalesjen åpnes, vil instruktøren din glide deg ned for en sikker landing.

Vis mer
Vis mindre

SURFING

Lær å surfe med profesjonelle instruktører og oppleve den lokale surfekulturen.

Plettenberg Bay er en av de vakreste surfedestinasjonene på Garden Route, med uberørte strender, rent, varmt vann og moderate sveller som gir noen av de beste strandpausene når du reiser på Garden Route.

Vis mer
Vis mindre

HORSE RIDING

Hesteløyper med erfarne guider for nybegynnere til erfarne ryttere ri gjennom naturskjønne enger av urfolk fynbos

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

The Plettenberg

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål