WeTu Analytics

Forest Chem Chem

Private Game Drives on the Private Concession

På Forest Chem Chem inkluderer hvert opphold et privat kjøretøy og Chem Chem guide.

Oppdag denne utrolige villmarken med en av våre ekspertfeltguider, fra setet til en 4x4 Land Rover. Bilene sete mellom fem til åtte passasjerer.

Ingen folkemengder garanteret med 16 000 ha! Hold øynene åpne for elefant, leopard, løve, gepard, giraff, sebra...

Vis mer
Vis mindre

Sundowners on the edge of Lake Burunge

Det er lite å slå en afrikansk solnedgang og nyte skjermen med solnedganger i utkanten av Lake Burunge.

Vis mer
Vis mindre

Day trips to Tarangire National Park

Utforsk det spillrike miljøet i den fantastiske Tarangire nasjonalpark fra komforten til en åpen 4x4.

For å besøke Tarangire kan du velge en hel- eller halvdags utflukt med piknikfrokost eller lunsj på et privat område. Forvent store elefantflokker og store baobabs.

Vis mer
Vis mindre

Open-flame Cooking Together

Samle rundt brannen med venner og familie. Fang opp dagens observasjoner og opplevelser, mens du koker over en åpen flamme under veiledning av pålitelige kokker.

Vis mer
Vis mindre

Family Safaris

Forest Chem Chem ønsker barn fra 6 år (2019) og alle aldre n 2020.

Teamet vil skape uforglemmelige minner ved å lære buskferdigheter fra Maasai krigere: hvordan lage en brann, bruk en bue og pil, kaste et spyd. Et besøk på lokale skoler og landsbyer vil utsette dem for ulike kulturer. Barn kan bygge en resirkulerbar fotball, følge dyrelivspor og dekorere cupcakes med safari-tema.

Vis mer
Vis mindre

Sunrise Hill Climb

Det er en rolig skjønnhet til et landskap ved daggry. Klatre åsene mellom Chem Chem Lodge & Little/Forest Chem Chem med guiden din for å stirre over den enorme landet vi jobber for å beskytte whille solen velsigner en ny dag i Afrika.

Vis mer
Vis mindre

Big Game & Wildlife Walking

En av de veltrente feltguider vil lede deg i et forsøk på å gjenkjenne og spore dyrespoor. Du vil bokstavelig talt følge i deres fotspor - ofte tar deg innen 15 meter fra disse majestetiske dyrene. Hør dem, se dem, lukt dem.

Vis mer
Vis mindre

View from the Top

Det er ingen utsikt som den fra himmelen. Fly over Burunge Wildlife Management Area og opplev den episke andelen av Burunge Wildlife Management Area med et utvalg av helikopterfly eller varmluftballong.

Vis mer
Vis mindre

School Trips & Cultural Tours

Besøk en av skolene støttet av Chem Chem Association. Bli med i en improvisert fotballkamp med barna, del afrikanske sanger og dans med dem. Du kan til og med lære en matematikk, geografi eller engelsk leksjon. Lær av dem som de lærer av deg.

Utvid dine kulturelle horisonter og møte Choroko, Maasai sjef, og noen av hans koner; Sindani, Seeki, Nebulu og Nemburis. Nyt en autentisk opplevelse å dele historier og lære om Maasai kultur.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Forest Chem Chem

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål