WeTu Analytics

Mosaic Lagoon Lodge

Skjult blant gamle melkwood trær, oppdage et sted med ekstraordinær skjønnhet for ettertanke og eventyr. Mosaic ligger bortgjemt i nærheten av den pittoreske landsbyen Stanford, og er Kappens svar på den luksuriøse afrikanske helligdommen lodge.

Mosaic er en av Sør-Afrikas fineste skjulte perler på Cape Whale Coast, ved Hermanus-lagunen, ved den uberørte Walker Bay Beach på Atlanterhavet og har fantastisk utsikt over Overberg-fjellene. Mosaic er et boutique gjestested hvor luksus er laced med jordisk skjønnhet og himmelske nattehimmel.

Som navnet antyder, Mosaic tilbyr den mest mangefasetterte opplevelsen i området med 1000 hektar med bevaring land og over 3 km front på den vakre Hermanus-lagunen. Aktiviteter på Mosaic inkluderer å være midt i fantastiske fynbos blomster og fugleliv i Cape Floral Kingdom, lagunecruise, fantastiske strender, fascinerende marint liv og noen av verdens vakreste vinland. Dette er toppet av med varmt, smilende personale som serverer fersk mat sammen med deilig sørafrikansk vin. Mosaic har også en sentral beliggenhet for hvalsafari, båtturer, haibur dykking og utforsking av vinregionen Overberg, og det perfekte stedet for naturomgivelser og aktivitetselskere.

For den ultimate private ferie, fanger LAGOON LOGE essensen av ro med bare fem safari-stil suiter vevd inn i en gammel melkwood lund. Et bortskjemt opphold her er all inclusive av måltider, eventyraktiviteter og husdrikker/vin/øl/brennevin. Du kan slappe av med massasje, hud og negler på Mosaic Rain Spa (enten innendørs eller utendørs), med økologiske Rain Afrika-produkter (mot et pristillegg).

Etter et snev av fugletitting fra en bortgjemt veranda, kan du hodet ned på strandpromenaden under en baldakin av trær til det oppvarmede bassenget med utsikt over fjellene og lagunen, hvor du kan se favorittvannfugler. Drikkevarer og måltider deles utendørs eller i spisesalen ved en peis som vil varme sjelen.

Kjøkkenet på Mosaic er fersk, deilig og kreativ mestring av vår kokk, vår baker, vår gartner og lokale produsenter. Frokosten er en solid mat med nybakte muffins, hjemmelaget syltetøy, frisk frukt og et varmt måltid. Lunsj serveres gourmetpiknik-stil utendørs eller rundt flammende branner når det er en chill i luften. Overdådige middager tilberedes av kokken og bygget rundt økologiske grønnsaker fra hagen og lokale sesongens råvarer... og best sammen med fin sørafrikansk vin fra Mosaic kjelleren!

Og etter hvert som kvelden faller, er utsøkte solfarger som går ned over lagunen og den strålende vidda av den stjernefylte sørafrikanske himmelen vitne til.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Mosaic Lagoon Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål