WeTu Analytics

Mosaic Lagoon Lodge

4x4 Beach Excursions to adjacent Walker Bay Beach

Beliggenhet setter Mosaic bortsett fra alle andre, med Walker Bay ved siden av. Fra Lagoon Lodge kan du hoppe på et åpent 4x4-kjøretøy og oppdage fynbos, fugler og den uberørte Walker Bay Beach og naturreservat og nyte vakre solnedganger over havet. Kanapeer og drikke nytes mens du ser etter severdigheter i det fascinerende sjølivet.

Mellom juni og desember migrerer Sørlige Høyre Hvaler fra Antarktis til tilfluktsrommet Walker Bay til retten, kompis og kalv. Hvaler kan ses fra toppen af sandklitterne, mens du nipper til en favoritdrink. September til november er høyden på hvalsesongen.

Vis mer
Vis mindre

Quad Biking on Mosaic

Guidede quad-bike turer tar deg med på å utforske gjennom fynbos kledd åser, lagune våtmarker og spotting fantastiske fugler. Ri langs kanten av lagunen eller opp til høye punkter på Mosaic med 360-graders utsikt over havet, lagunen og fjellene. Mosaic profesjonelle guider gjør skapelsens intricacies levende.

Vis mer
Vis mindre

Boat Cruise on the Hermanus Lagoon

Styr «Lady Stanford» fra bredden av Stanford på Kleinr River for en utflukt blant vannfugler og de ruvende Overberg-fjellene. Drikke og snacks nytes under cruising.

Vis mer
Vis mindre

Kayaking on the Hermanus Lagoon

Gli i en kajakk på lagunen for å møte de fantastiske blå kranene og vannfuglene i det naturlige våtmarksområdet på Mosaic, som er et proklamert fuglereservat. Eller kajakk til munningen av lagunen til den vakre hvite sanden på Grotto Beach.

Vis mer
Vis mindre

Milkwood Spa at Mosaic

Mosaic er et sted å fokusere på velvære av sinn, kropp og sjel, slik at vi kan leve våre liv fullt ut og nyte alt som er bra. Det er et sted å være omgitt av ærefrykt inspirerende skapelse; oppdage naturen, pust frisk luft, engasjere seg i sunne aktiviteter, styrke oss med sunn mat; og bli forynget på Mosaic Milkwood Spa.

Vi bruker utelukkende naturlige spa-produkter av høy kvalitet fra afrikansk opprinnelse. De er fullpakket med botaniske ekstrakter, antioksidanter og omega oljer som gir næring til huden vår og stimulerer luktesansen. Ansiktsbehandlinger er gjort med de førsteklasses Elemis produktene og Elemis BIOTEC maskinen for de jevneste hudresultatene.

Spabehandlinger kan være innendørs utendørs under en privat frodig baldakin med melkesvedblader med utsikt over lagunen, hvor du også kan nyte en varm forfriskende utendørs dusj. Myk musikk og lyder av fugler gjør det lettere for deg å slappe av ettersom vår utmerkede terapeut skjemmer deg bort. Unn deg en mosaikk Milkwood Spa opplevelse hvor du vil bli oppfostret til en velvære sinnstilstand.

Vis mer
Vis mindre

Spectacular Flora on Mosaic

Cape Floral Kingdom er et sant underverk av verden, som har den rikeste tettheten av plantearter på jorden ∙ 8,600 med nesten 6.000 forekommer ingen andre steder på jorden. Fynbos, afrikaans for «fin busk», er den unike typen vegetasjon som dannet millioner av år siden fra aske av tørke-stressede skoger. Du vil bli veiledet langs lagunen kanten og våtmarker for å oppdage intrikate plantedyr relasjoner og viktigheten av å bevare dette unike blomsterrike.

Vis mer
Vis mindre

Fantastic Bird Watching on Mosaic - Almost 200 species

Enten fugletitting fra en privat terrasse eller på en guidet tur eller firehjuling, fuglene på Mosaic glede entusiaster. Over 140 fuglearter er hjem til Mosaic. Vannfugler langs strandlinjen er like mange som artene som finnes på fynbos dekket kalksteinsrygger. Blå kraner hekker i fuglereservatet på Lagoon Lodge, flamingoer traversere lagunen er masse, pied kingfishers kan bli sett på jakt etter mat og ugler er oppdaget dag og natt. Sjekk ut vår fullstendige liste over fugler.

Vis mer
Vis mindre

Area Activity - Archeological Cave Tour

Rett ned kysten fra Mosaic ligger et av de viktigste arkeologiske kulturminner i Vestkapp, Klipgat Cave. Dette grottesystemet ble dannet for millioner av år siden, og det antas at det var okkupert av mennesker opp til 70.000 år siden. Khoikhoi-folket okkuperte dette grotsystemet og bodde på skalldyr og dyr i området på den tiden. Hulen kan turneres, og en 8 km strandspasertur kan nytes sammen med solnedganger på stranden og 4x4-tur tilbake til Mosaic.

Vis mer
Vis mindre

Area Activity - Whale watching & Marine Ocean Tours

Mellom juni og desember migrerer Sørlige Høyre Hvaler fra Antarktis til sørspissen av Afrika til hoff, kompis og kalv. Walker Bay er det beste stedet i verden å se disse enorme pattedyrene. Denne turen tar deg med båt på jakt etter Marine Big 5: Hvaler, Great White Shark, afrikansk pingvin, Cape Fur Seal og delfin.

Vis mer
Vis mindre

Area Activities - Shark Cage Diving

Lær om sirkelen av marint liv på denne båtturen, som tar deg til Shark Alley, mellom Dyer Island og Geyser Rock, hjem til 60 000 Cape Fur Seals. Great Whites ses fra båten og i et sikkert bur like under overflaten av vannet. Opplevelsen av å være øye til øye med disse store skapningene er rett og slett spennende!

Vis mer
Vis mindre

Area Activity - Scenic Tour by plane

Flying over Walker Bay gir deg en av verdens mest spektakulære utsikt over fjell, hvite sandstrender, sanddyner og marine liv. Fra luften kan du forstå den massive størrelsen på sør-høyre-hvalene og forhåpentligvis få et glimt av en kalv som lærer å humle hale eller bryte. Awesome naturskjønne flyreiser er tilgjengelig gjennom året.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Mosaic Lagoon Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål