WeTu Analytics

Little Mombo

Sted: Plassert under en skyggefull baldakin av praktfulle jakkalbær og pølsetrær, tvers over fra Mombo på den andre siden av Chief Island, plassert i Okavango Delta's berømte Moremi Game Reserve, ligger Little Mombo. Denne magiske leiren har utsikt over en flomslette som er vert for et forbløffende utvalg av dyreliv.

Overnatting: Ombygd i 2018, Little Mombo er en feiring av vårt bevaringsformål. Med bare fire suiter er Little Mombo en mindre, mer intim versjon av sin søsterleir. Den har egen stue, spisestue, kjøkken og boma, og forbinder med Mombo med forhøyede gangveier i tre. Med andre fasiliteter som Safari Boutique, spa, treningsstudio og lap pool delt med Mombo. Dens design uttrykker uskammelig (men likevel hensiktsmessig og bærekraftig) luksus under lerret, uforlignelig gjestfrihet, og verdensklasse dyreliv møter.

Formål: Lille Mombo er 100% soldrevet, og avløpsvann behandles i et avløpsanlegg over bakken. For å redusere vår bruk av flaskevann gir stedet omvendt osmose filtrering gjestene høy kvalitet drikkevann.

isolasjon og ren mangfold av egnet vegetasjon gjør området ideelt for dedikerte bevaringstiltak for å sikre at de uberørte habitatene og det tette dyrelivet bevares for fremtidige generasjoner.

Unike salgspoeng

En overdådig oppnevnt leir perfekt for intime grupper
Funnet i Okavangos fremste utsiktsområde for dyreliv
Høye konsentrasjoner av slettene spillet og deres rovdyr, inkludert alle de store kattene

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Little Mombo

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål