WeTu Analytics

Wilderness Little Mombo

Wilderness Little Mombo – Game Drives *

Utforsk Mombo Private Traversing Area med spillstasjoner som avslører det rike dyrelivet i lokalområdet, fra rovdyr til byttedyr. Dette er en virkelig rik jaktområde for leoparder, og store stolthet av løver. \

* Vær oppmerksom på at da leiren ligger i Moremi Game Reserve, er nattkjøring ikke mulig på Wilderness Little Mombo.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Little Mombo – Bush Brunch

Opplev en overdådig brunsj med vår opplevelse utenfor leiren, slik at du kan tilbringe så mye tid ute i bushen som mulig. Nyt utmerket mat i de vakre naturlige omgivelsene etter en spennende spillstasjon.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Little Mombo – Hides

Tilbring tid på hudene våre, for eksepsjonell fugle- og dyrevisning. Ideell for ivrige fotografer som har tålmodighet til å sitte stille og vente på at dyrelivet skal vandre ned til vannhullet. Mest produktiv for spillvisning i de tørrere månedene for et nært og personlig perspektiv.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Little Mombo – Massage Treatments

Mens du besøker Wilderness Little Mombo er terapi i seg selv, takket være den sublime villmarken, leiren tilbyr en helhetlig helse- og velværeopplevelse. Gled deg over en signaturbehandling, og nyt den foryngende overbærenheten på det avslappende spa-tilfluktsstedet.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Little Mombo – Workouts In The Wilderness

For de som ønsker å trene, det er et treningsstudio hvor du kan svette mens du nyter utsikten fylt, oftere enn ikke, med dyreliv.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Little Mombo

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål