WeTu Analytics

Mombo Camp

Sted: Deltaet er på UNESCOs verdensarvliste, og strekker seg over to millioner hektar (over 4,9 millioner dekar) med flomsletter, hvor meandrerende kanaler vever rundt tusenvis av palmefrynsede øyer, hvor det klare, lilje-dekkede vannet er rent nok til å drikke. Ligger i Delta's berømte Moremi Game Reserve i det nordøstlige hjørnet av Chief's Island - en gang en stammeleders jaktmark - Mombo i dag er et fyrtårn av økoturisme, og etterlater et lett fotavtrykk i paradis. Med sin blanding av habitater tiltrekker seg store flokker, etterfulgt av tall og varianter av rovdyr, oppdage hvorfor Mombo, er virkelig «Mor av alle leirer».

Overnatting: Ombygd i 2018, gjenbruk mye av materialet, opprettholder vår flaggskipsleir integriteten til sitt uberørte miljø gjennom bruk av naturlige materialer, minimal menneskelig fotavtrykk og 100% solstatus. Forhøyet på tredekk under ruvende mangosteen og fikentrær, har Mombo utsikt over en spektakulær flomslette full av dyreliv. Åtte elegante, ekspansive gjestesuiter feirer historien og tradisjonene til den legendariske opprinnelige leiren. Alle suitene har en innendørs stuedel, separat soverom og bad, innendørs og utendørs dusj, elegant kobberbadekar og en privat utendørs sala med dobbeltseng, nedsenket sofa, eget lungebasseng og veranda — som alle fordyper seg dypere inn i busken og underverkene i Mombo privat traversing område.

Formål: Mombos isolasjon og det rene mangfoldet av egnet vegetasjon gjør området ideelt for dedikerte bevaringstiltak for å sikre at de uberørte habitatene og det tette dyrelivet blir bevart for fremtidige generasjoner.

Unike salgspoeng

Uten tvil den beste store spillet visning i hele Afrika - kjent som «Place of Plenty»
Bountiful jaktmark for store prides av løve og stjernemerket leopard
En ansvarlig-luksus safari leir i hjertet av Delta

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Mombo Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål