WeTu Analytics

Duba Plains Camp

Den berømte Duba Plains Camp ligger i hjertet av Okavango-deltaet. En matrise av palmeprikkede øyer, flomsletter og skog, det 33 000 hektar store private reservatet typisk for regionens unike landskap. Duba Plains Camp tilbyr 5 skreddersydde suiter, i tillegg til en separat suite med 2 soverom treffende kalt Duba Plains Suite, alle designet av Dereck Joubert for å gli inn i skogen og dra nytte av former og teksturer i skyggen, men også for å fremkalle den gamle klassiske afrikanske safaristilen på 1920-tallet. dyreliv kjennere ferie med bokstavelig talt tusenvis av dyr i et nesten uendelig mønster over flomslettene. Alle rommene er hevet p resirkulert jernbane sovende terrassebord og tilbyr gjestene fantastisk utsikt over den omkringliggende floodplain og jevn strøm av dyreliv parading forbi.

Dette er stedet eierne, og National Geographic filmskapere, naturvernere og oppdagere, Dereck og Beverly Joubert, valgte for sin hjemmebase. Great Plains Conservation er den eneste operatøren på konsesjonen, og tilbyr dermed gjestene den ultimate muligheten for private dyreliv observasjoner.

Duba Plains har utviklet en modell som skaper maksimal nytte for samfunnet i nærheten med leiefond, jobber og andre prosjekter som våre Big Cats Omsorg for fellesskap, Lamper for Learning (solenergi krukker) Conservation Camp for Kids. Dette partnerskapet sikrer at disse samfunnene får konkrete og betydelige fordeler fra dyrelivsbevaring.

Duba Plains er stolt av sine ekstraordinære dyrelivsopplevelser og intim eksponering for det beste av det beste av det beste dyrelivet, fra løver og leoparder til elefanter og bøffel og alt i mellom. Duba Plains er også kjent for interessante Kalahari-arter som Aardwolf og Pangolins.

Hver av våre leirer har eksekutivkokker og et håndplukket vinkart. Duba Plains er intet unntak, og har en kjeller med noen hundre flasker vin fra venner av Jouberts - vinmakere som forteller sin historie utover flasken, naturvernere, folk som har et fellesskap de støtter eller noe de gir tilbake i tillegg til å være på Great Plains Wine Selection for kvaliteten av sine viner.

Mens Duba Plains tilbyr Botswanas beste landsafari samt en Okavango Delta-opplevelse, er dette virkelig et sted å finne et forfriskende, men likevel fredelig allround sett med opplevelser, fra dyrelivsvisning og fuglekikking eller fiske fra båten og spennende stasjoner med kunnskapsrike guider og vennlige verter.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Duba Plains Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål