WeTu Analytics

Duba Plains Camp

Game drives (day & night)

Spillstasjoner (dag og natt) finner sted i noen av Botswanas best tilpassede kjøretøy. Duba Plains Toyota Land Cruisers er unikt designet for å krysse flomslettene. Disse er selvsagt åpne, baldakinerte og skreddersydde for fotografer (hevet tak, fotografiske barer, multi-pluggomformere). Cruisers har plass til bare fire til seks gjester på hvert kjøretøy, og er fullt utstyrt med drikke og snacks. Hver suite har et profesjonelt kamera og linser som en pakke du kan bruke eller prøve ut. Bilder lastes ned og presenteres for dem å ta bort uten ekstra kostnad.

Mens fokuset er fortsatt på de mest behagelige tider på dagen (tidlig til midt på morgenen og sent ettermiddag til kveld) for stasjoner, er det svært vanlig i Duba Plains å tilbringe hele dager ute i felten, å ha brunsj levert til kjøretøyene fordi dyrelivet er så bra og vårt fokus er på å finne og tilbringe tid med disse ekstraordinære opplevelsene.

Vår tidsplan er fleksibel, og gjestene oppfordres til å lage sin egen reiserute i henhold til deres interesser. Svært ofte fortsetter safariene våre inn i natten på jakt etter nattaktive arter. Great Plains guider er også ivrige trackers og birders og gjestene oppfordres til å oppleve alt leiren har å tilby.

Vis mer
Vis mindre

Guided Walks

En annen stor fordel ved å holde seg innenfor conservancies er muligheten til å sette pris på det fantastiske landskapet til fots, fredelig, uten støy fra motorer. Vanligvis tidlig morgen eller kveld er den beste tiden, da midten av dagen er for varm til å våge seg ut av skyggen. Bruk gode tursko, lue og nøytrale klær for ikke å skremme dyrelivet, og ta kikkert. Guiden din vil ha vann til deg. Vandringer ledes av lisensierte guider med skytevåpen trening.

Vis mer
Vis mindre

Motorized Boating

Glidende gjennom Okavango Delta's nettverk av vassdrag er en forfriskende måte å få en følelse av omfanget av dette enorme våtmarksområdet. Du vil utvilsomt ha fantastisk birding og kanskje til og med noen flodhest, bøffel og elefant observasjoner. (Båtliv er en sesongaktivitet, vanligvis mellom mai og oktober, men varierer sesongmessig).

Vis mer
Vis mindre

Catch-and-Release Fishing

Dette er en stor aktivitet i midten av dagen siesta. Sørg for at du er med en guide. I løpet av januar og februar er det et moratorium på fiske. Bare fangst og slipp fiske.

Vis mer
Vis mindre

Young Explorers Program

Duba Plains Camp tilbyr en full pensum av buskhåndverket ferdigheter for våre unge oppdagere. Dette er et gratis program som følger i fotsporene til National Geographic Explorers-in-Residence Dereck og Beverly Joubert. En omfattende pakke vil bli gitt til ivrige barn ved ankomst, slik at de kan lære om dyreanrop, hvordan man kan spore dyreliv og andre fakta og tall om naturen. På slutten av et barns opphold vil han/hun bli en Young Explorer and Conservation Ambassador - klar til å gå ut og fortelle verden om hva de har lært og hva de også kan gjøre for å beskytte dette vakre miljøet.

Vis mer
Vis mindre

Photography

Alle suitene på Duba Plains har et par kikkert av høy kvalitet for gjestenes bruk, samt et profesjonelt kamerasett, inkludert kamerakropp og linser. Bilder vil bli lastet ned til en minnepinne ved avreise. Fotografisk undervisning gjennom Great Plains Wild Studio kan ordnes for gjester (mot en ekstra kostnad og bestilles på forhånd). Skolepengene kan enten være på firmakameraer eller egne gjesters personlige kameraer.

Vis mer
Vis mindre

Scenic Flight and Champagne Stop

Nyt en antenne seeropplevelse med flott natur over den nordlige delen av Okavango Delta. Legg til en 15-minutters champagnestopp på Palm Island underveis. Må bestilles på forhånd, og tilbys med forbehold om ekstra kostnad og tilgjengelighet.

Vis mer
Vis mindre

CULTURAL EXPERIENCE: Life With Elephants Tour

Tour inkluderer naturskjønn helikopterfly til Eretsha Village etterfulgt av besøk til lokale bedrifter, gårder, tradisjonell transport og høre historier om dag-til-dag liv sammen med elefanter og annet dyreliv. Tour strukturert for å skje i løpet av dagen mellom leirbaserte dyreliv visning aktiviteter. Må bestilles på forhånd, og tilbys med forbehold om ekstra kostnad og tilgjengelighet.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Duba Plains Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål