WeTu Analytics

King's Pool

Sted: Dette stilfulle leiren er oppkalt etter skandinaviske kongelige, og har utsikt over det oksbueformede King's Pool Lagoon og Linyanti River-systemet. Aktiviteter inkluderer dag- og nattspillstasjoner, guidede naturvandringer og nærliggende huder, ideelt for fotografering av fugler og dyreliv. I den tørre årstiden, kan gjestene tilbringe sin siesta ser spillet komme ned for å drikke på den unike underjordiske skjul, hvor vannet er i øyehøyde. Å se elefantføtter og badebukser nesten innenfor berøring av avstand mens du er trygt inne, er en opplevelse som overskrider en vanlig safari.

Overnatting: Denne 100% solenergi drevet leiren, har syv velutstyrte thatch og lerret tvillinger og en suite, hver skryte av et romslig soverom og stue som fører til en veranda som suger opp den nydelige utsikten over lagunen. Overdådig hovedomrdet bestr av et basseng, salong, bibliotek, bespisning og convivial bar omrdet stilfullt satt p ekspansive hevet dekk nær vannkanten. En utendørs 'kgotla' for kveldsservering under stjernene.


Formål: Et av leirens viktigste formål er å sikre fortsatt beskyttelse av et stykke land i stikksag i Kavango-Zambezi Transfrontier Conservation området - som er avgjørende for elefant og villhundespredning og eksistensen av fallende arter som roan og sabel antilope.

Unike salgspoeng

Birders paradis i et internasjonalt anerkjent IBA - Viktig fugleområde
Utmerket tørr-season spill visning konsentrasjoner... elefant flokker, løve, sjiraff, leopard og villhund
Den sunkne skjul tilbyr et helt annet perspektiv på dyrelivet

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

King's Pool

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål