WeTu Analytics

Wilderness King's Pool

Wilderness King's Pool – Game Drives

Å se dyrelivet på en spillstasjon er en spennende opplevelse. De varierte skoghabitatene og gamle flomslettene langs Linyanti-feillinjen gjør Linyanti til en viktig del av enhver Botswana-reiserute. Noen av gjestene våre har beskrevet det som helt fantastisk. En safari til Afrika er verdig å være på alle reisendes må se destinasjon.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness King's Pool – Night Drives

Fang synet av nattlige skapninger på en nattkjøring langs kanalen. En spennende mulighet for deg å se dyr som du kanskje aldri har hørt om og er mer unike, slik som genets, civets, og bush babyer. Det andre spennende elementet i nattstasjoner er sjansen for å se katter på sitt mest aktive.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness King's Pool – Guided Nature Walks

På forespørsel er naturvandring med dyktige, bevæpnede guider fantastiske måter å komme nær naturen på og observere de mindre tingene du savner når du reiser med bil.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness King's Pool – Hides

Det er to huder i nærheten av Kings Pool for å se og fotografere dyr og fugler. Den ene ligger i den vestlige enden av leiren, og den andre er et originalt underjordisk skjul, med vannet i øyehøyde som gir et unikt kameravennlig perspektiv

Vis mer
Vis mindre

Wilderness King's Pool – Barge Excursion *

Avslutt dagen med solnedganger, slapper av på det elegante, dronning Silvia-lekter i kolonistil som flyter nedover Linyanti-elven. Mens leiren og dens lagune tar navnet sitt fra kong Gustaf av Sverige som bryllupsreise her på midten av 1900-tallet, minnes lekterens navn romantisk sin kone. De nygifte ble forelsket i skjønnheten i Botswana - en følelse som var gjensidig da landet også ble forelsket i dem, og Botswana kåret kjærlig dronning Silvia til den dansende dronningen!

* Vannstanden tillater det.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness King's Pool – Fishing *

Fiske med begrenset tilførsel av grunnleggende utstyr tilbys på fangst- og frigjøringsbasis.

* Merk at fiske er sesongmessig, da det er forbudt i henhold til Botswana-loven i januar og februar på grunn av avlsformål.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness King's Pool – Birding

Fuglekikking er enestående ved Wilderness King"s Pool, med Linyanti Wildlife Reserve et internasjonalt anerkjent viktig fugleområde (IBA), spesielt for rovfugler som Dickinsons kestrel og vannfugler, fra fiskeørn til hegre, og afrikanske skimmere. I sommermånedene hekker sørlige karminbietere nær leiren. Hold kikkerten nær hånden!

Vis mer
Vis mindre

Wilderness King's Pool – Rest & Relaxation

Massasjer er tilgjengelig for deg å nyte i privatlivet til teltet ditt. En rekke skjønnhetsbehandlinger laget for å gjenopprette kroppens naturlige balanse og berolige stressene dine.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness King's Pool

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål