WeTu Analytics

Mvuu Lodge

Shire River Trail

Denne stien som dekker en omtrentlig avstand på 30 km i løpet av to og en halv dag, tilbyr mange interessante funksjoner og severdigheter og turgåere kan forvente å se en rekke av parkens bosatt arter. Avstanden kan variere avhengig av spillbevegelser og lokale forhold. Terrenget er tidvis utfordrende, og siden dette egentlig er en busktur, vil det innebære konstant stopp for å lære om spor, habitater, fugler og dyreliv.

*Pris tilgjengelig på forespørsel

Vis mer
Vis mindre

Day and night game drives

Disse spillstasjonene er en fin måte å utforske Liwonde nasjonalpark på og oppleve sitt mangfoldige utvalg av habitater og dyreliv. I løpet av dagen kan du besøke helligdommen og området rundt for å se sabel, kudu, eland, sebra, waterbuck, impala, vortesvin, neshorn og elefant. Nyt «solnedganger» på bredden av den vakre Shire River mens du ser på kingfishers dykking etter fisk, før du tar fatt på en nattkjøretur for å oppdage hyaena, ugler, siveter, geneter og ulike arter av mungoose.

Vis mer
Vis mindre

Boat Safaris

Nyt freden og roen i Shire River mens du er på en av Central African Wilderness Safaris' elvecruise. Intime møter med elefant er et kjennetegn på denne fantastiske opplevelsen som gjør at du kan komme svært nær disse enorme, majestetiske dyrene. Sip solnedganger mens du lytter til snorts og belger som kommer fra de mange flodhester spredt langs bredden av elven, før du ser slående solnedganger over elva.

Vis mer
Vis mindre

Hide visit

Kom nærmere dyrelivet i Liwonde nasjonalpark med et besøk til Mvuus dyreliv. Se som en rekke antiloper, elefanter og andre arter kommer til vannhullet for å drikke, bare meter foran deg.


Denne aktiviteten tilbys med forbehold om tilgjengelighet.

Vis mer
Vis mindre

Nanthomba School visit

Ta en båt over elven, hopp på en sykkel, og sykle 30 minutter til Nanthomba School. Opplev førstehånds presset som både lokalbefolkningen og Liwondes skjøre økosystemer står overfor, mens du sykler gjennom landsbyer som ligger langs parkens grenser. En gang på Nanthomba School bli inspirert av lærere og studenter i dette utrolige samfunnsprosjektet, og lær hvordan NGO-er som HELP Malawi og barn i villmarken bidrar til å forvandle lokalsamfunn og lindre fattigdom ved å tilby kvalitetsopplæring til barna i landlige Malawi.


Denne aktiviteten tilbys med forbehold om tilgjengelighet.
*Prisen er tilgjengelig på forespørsel.

Vis mer
Vis mindre

Guided bush walk

Oppdag de intrikate forholdene mellom dyr og deres habitater med en guidet busk tur. Finn ut mer om insekter og andre mindre innbyggere i parken, mens du lærer om trær og planter, deres medisinske egenskaper og hvordan de brukes av lokalsamfunn. Denne turen gjør at du kan våge deg vekk fra det bankede sporet og observere Liwondes mangfold av dyreliv med minimale forstyrrelser.

Vis mer
Vis mindre

Birding

Liwonde nasjonalpark tilbyr noen av de beste fuglene i Malawi. Med over 400 fuglearter oppført i parken, er Liwonde et fugleparadis, med et utrolig utvalg av innvandrere som ankommer i regntiden. Spesialtilbud inkluderer Brown-breasted Barbet, Böhms Bee-eater, afrikansk skimmer og Livingstone fluefanger.

Birding er innlemmet i de daglige spillaktivitetene.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Mvuu Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål