WeTu Analytics

Lagoon

Game Drives - Day and Night

Spillstasjoner utføres i spesialdesignet Toyota-spillvisning kjøretøy som ikke har mer enn seks gjester om gangen i 3 rader med 3 seter. Gjestene blir guidet av et team av profesjonell guide og tracker - en spesiell egenskap av Kwando Safaris dyrelivsopplevelse. To personteam gjør det mulig for guiden å kommunisere interessepunkter og de komplekse sammenhenger som finnes over hele naturen, mens tracker sikrer at ingen observasjoner eller spor blir savnet.

Kwando Safariis-spesialitet er kveld/nattdrevene. Kjøreturen starter sent på ettermiddagen ettersom dagens varme går ned. Etter en rolig pause for den tradisjonelle sundowner, og etter hvert som den afrikanske dagen blir forvandlet til et mykt, fargerikt kveldsklær, begynner nattkjøringen. Mysteriet utfolder seg som nattens skapninger, spesielt rovdyrene, blir avslørt av spotlight, ofte uventet.

På grunn av sin beliggenhet i en privat konsesjon, kan spillstasjoner gå offroad for å tillate biler å bli plassert nærmere spesielle rovdyr observasjon som forbedrer fotografisk og spillseeropplevelse.

Vis mer
Vis mindre

Walking Safaris

Å vandre i Afrikas ville områder er den eneste måten å virkelig sette pris på naturen. Mens spillvisning fra et kjøretøy gjør det mulig å se flere dyr mens du krysser mye større avstander og komme mye nærmere dyr trygt, er det ingenting som ærefrykt inspirerende og ydmykende som å observere ville dyr til fots. Mange mindre arter av planter og insekter, spor og skilt blir lett savnet når de er i et kjøretøy. Den langsomme tempoet i turen og tolkende ferdigheter i guiden din vil åpne øynene for en ny og fascinerende verden.

Spillturer er ikke fotturer; de er trege komfortable spaserturer ment å gi deg en sjanse til å oppleve villmarken i et naturlig tempo. Enhver tur kan kombineres med en spillstasjon eller mokoro, og lengden på turen kan justeres for å passe dine personlige ønsker eller treningsnivå.

Vis mer
Vis mindre

Boat Cruise

Båtopplevelsen er en beroligende tonic, en kontrast til den kraftige innsatsen ved å søke etter pattedyr fra et kjøretøy eller til fots. Len deg tilbake og mens du er borte i timene, stopper for å se på en rekke spektakulære fugler og bading elefant og nyte utsikten over elvesystemene. Men ikke bli overrasket om freden blir knust av en territorial flodhest som advarer båten hans nærvær! Dobbeldekker båter brukes til å gi et bedre utsiktspunkt og tilbyr en fantastisk beliggenhet for å nyte vannveiene og deres varierte innbyggere.

Vis mer
Vis mindre

Fishing

Fiske tilbys også på lagunen i 10 måneder av året, men er forbudt i januar og februar, da dette er høysesongen. Grunnleggende utstyr leveres, men ivrige flyfiskere anbefales å ta med eget utstyr. Man kan faktisk fiske fra hoveddekket. Arter som er rettet mot sportsfisker er flere tilapia (brasme) arter (inkludert olivenbrasmen eller nembwe, rød breasted tilapia, lilla overfor largemouth og tre spot tilapia), skarp tann steinbit, afrikansk gjedde og mektige Tiger fisk.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Lagoon

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål