WeTu Analytics

River View Lodge

River View Lodge er en privat hytte som ligger ved bredden av den vakre elven Chobe i Botswana. River View Lodge er en oase av ro rett utenfor dørstokken til noen av de fineste naturomgivelsene i Sør-Afrika.

River View Lodge har elleve smakfullt innredede rom og hytter, et privat hjem og sjarmerende offentlige områder omgitt av vakkert velstelte hager, og er det perfekte stedet for deg å slappe av og slappe av etter å ha utforsket Chobe ikoniske omgivelser.

River View Lodge tilbyr eksepsjonell service fra det vennlige personalet, og har en salong, bar, spiseplass og basseng med utsikt over elven Chobe. Deilig lokal og internasjonal mat serveres hver dag, og middag er tilgjengelig på forhånd.

Spillstasjoner i Chobe nasjonalpark, fugletitting og båtcruise er bare et utvalg av aktivitetene som er tilgjengelig under ditt opphold på River View Lodge.

Chobe nasjonalpark har en ideell beliggenhet ved bredden av den nedre elven Chobe i Kasane-regionen nord i Botswana, i nærheten, og mektige Victoria Falls ligger bare 1 times kjøring unna.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

River View Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål