WeTu Analytics

River View Lodge

River View Lodge er en privat hytte som ligger ved bredden av den vakre Chobe-elven i Botswana. Den perfekte rammen for den ekte afrikanske utflukten, River View Lodge er en oase av ro rett utenfor døren til noen av Sør-Afrikas fineste naturlige severdigheter.

Med elleve smakfullt innredede, totalrenoverte rom og hytter, et privat hjem og sjarmerende offentlige rom som ligger blant vakkert velstelte hager, er River View Lodge det perfekte stedet for gjester å slappe av og slappe av etter å ha utforsket de ikoniske omgivelsene til Chobe.

River View Lodge tilbyr eksepsjonell service fra det vennlige personalet, og har en salong, bar, spiseplass og basseng med utsikt over Chobe-elven. Deilige lokale og internasjonale retter serveres hver dag.

Spillstasjoner i Chobe nasjonalpark, fugletitting og båtturer er bare et utvalg av aktivitetene som er tilgjengelige under oppholdet på River View Lodge.

Ideell beliggenhet ved bredden av den nedre Chobe-elven i Kasane-regionen i Nord-Botswana, Chobe nasjonalpark ligger i nærheten, og de mektige Victoria Falls ligger bare en times kjøretur unna.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

River View Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål