WeTu Analytics

River View Lodge

Twin Room

(3 Rom)

De smakfullt innredede tomannsrommene er unikt designet, med eget bad, to komfortable enkeltsenger, klimaanlegg, takvifte og te- og kaffestasjon.

Disse tomannsrommene ligger i en blokk, og har egen veranda med utsikt over gårdsplassen.

Vis mer
Vis mindre

Double Chalet

(3 Rom)

De smakfullt innredede frittstående dobbelthyttene ligger langs eiendommens hager, og er unikt designet, med romslig bad, komfortabel King size-seng, klimaanlegg, takvifte og te- og kaffestasjon.

Hver Double Chalet har sin egen private veranda med utsikt over hagen og elven.

Vis mer
Vis mindre

Deluxe Double Chalet

(1 Rom)

Den vakkert innredede og romslige frittstående Deluxe Double Chalet har egen terrasse med direkte utsikt over Chobe-elven.

Deluxe Double Chalet har eget bad, komfortabel king-size-seng, klimaanlegg, takvifte og kaffe- og tekoker, egen veranda med utsikt over hagen og elven.

Vis mer
Vis mindre

Family Chalet for 3

(2 Rom)

Plassert blant eiendommens velstelte hager, de frittstående Family Chalets for 3 er hver unikt designet, med romslig bad, komfortabel King size-seng og en ekstra enkeltseng.

Rommene har klimaanlegg, takvifte, kaffe- og tekoker og egen veranda med utsikt over hagen og elven.

Vis mer
Vis mindre

Family Chalet for 4

(2 Rom)

Plassert blant eiendommens velstelte hager, frittstående Family Chalets for 4 er hver unikt designet, med romslig bad, komfortabel King size-seng og ytterligere 2 enkeltsenger eller 1 dobbeltseng.

Rommene har klimaanlegg, takvifte, kaffe- og tekoker og egen veranda med utsikt over hagen og elven.

Vis mer
Vis mindre

Private Home

(1 Rom)

Ligger i et privat område av hytta, det romslige private hjemmet er vakkert innredet og har en stor åpen planløsning med stue, spiseplass og utstyrt kjøkken, pluss en privat hage og dekk med utsikt over Chobe-elven. Det private hjemmet inkluderer også et soverom med eget bad med en queen-size-seng, og et ytterligere gjestetoalett.

Med forbehold om tilgjengelighet kan du booke et valgfritt tomannsrom mot et pristillegg, som har 2 enkeltsenger og eget romslig bad.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

River View Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål