WeTu Analytics

River View Lodge

Game Drive in Chobe National Park

Nyt en 3-timers spillkjøring om morgenen i den praktfulle Chobe nasjonalpark, som strekker seg over imponerende 11.000+ kvadratkilometer og hjem til verdens største elefantpopulasjon.

Setter ut i det kjølige tidlig om morgenen, vil du ha en sjanse til å lære om parken når du er vitne til en mengde dyreliv som elefant, bøffel, sjiraff og antilope, og hvis du er heldig til og med løve, leopard eller villhund.

Vis mer
Vis mindre

Boat Cruise on the Chobe River

Nyt en avslappende, 3-timers båttur på kvelden på Chobe River i Chobe nasjonalpark, hvor du får muligheten til å se spektakulært fugleliv, krokodille, flodhest, antilope og flokker med elefant som drikker ved vannkanten. Du kan til og med få sjansen til å være vitne til flokker som svømmer over elven til Sedudu Island.

Dette er en virkelig unik opplevelse, og den perfekte muligheten til å finpusse fotograferingsferdighetene dine når du nyter solnedgangen over vannet.

Vis mer
Vis mindre

Day Trip to Victoria Falls

Beleilig plassert bare en times kjøretur unna, nyt en dagstur til de spektakulære Victoriafallene og bli vitne til et av de mest imponerende naturlige underverkene i verden.

En mengde aktiviteter er tilgjengelig under besøket ditt, inkludert en helikopterflyvning over Victoria Falls, adrenalinaktiviteter ved Batoka Gorge og mer.

Vis mer
Vis mindre

Cultural Excursions

Enten på en gratis guidet spasertur gjennom Old Kazungula Village eller på en 3-timers tur til en av de små landsbyene Impalila Island i nabolandet Namibia, lære om den rike kulturen, skikker og tradisjoner i Basubia og Tswana folkene i regionen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

River View Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål