WeTu Analytics

Spirit Of The Masai Mara

Spirit of the Masai Mara ligger i den private 35,000 acre Siana Conservancy i sin egen bortgjemte dal med utsikt over den verdensberømte Masai Mara Game Reserve, hjemmet til den årlige Great Wildebeest Migration. Denne beliggenheten tilbyr fantastiske spillvisningsmuligheter i Siana Conservancy, og vårt private vannhull lar våre gjester se det fantastiske utvalget av afrikanske dyreliv fra komforten til deres luksuriøse suiter.

Hytta består av 10 solid bygget suiter med aircondition, unikt blanding av moderne design og tradisjonelle byggematerialer. Hver suite består av en stor stue med en privat bar, romslig soverom og vakkert bad med badekar og dusj. Gjestene kan nyte den fantastiske utsikten fra privatlivet til sin egen veranda med utsikt over Conservancy.

Det er også en rekke fantastiske aktiviteter å glede seg over, for eksempel dag og natt spillstasjoner, solnedganger, busketurer, Maasai samfunnsbesøk og slappe av ved evighetsbassenget vårt. Et opphold hos oss, gir muligheten til å fordype seg i Maasai-samfunnet, deres arv og tradisjonell livsstil. Et besøk vil bidra betydelig til Spirit of the Masai Maras mål om bærekraftig turisme ved å beskytte det skjøre økosystemet for fremtidige generasjoner å glede seg over.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Spirit Of The Masai Mara

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål