WeTu Analytics

Spirit Of The Masai Mara

Game Drives Day / Night

Siana Conservancy tilbyr fantastiske spillvisningsmuligheter med våre profesjonelle Maasai-guider. Tidlig morgen og kveld kjører spillet i Conservancy, mens en hel dag i National Reserve absolutt anbefales, komplett med piknikfrokost og lunsj.

Night Game-stasjoner i Siana Conservancy er en fantastisk opplevelse og gir kundene en mulighet til å få øye på de mindre sett dyrene i økosystemet, inkludert Aardvarks og Pinnsvin. Også om natten har du muligheten til å få øye på løverens stolthet i sin beste alder.

Vis mer
Vis mindre

Sundowners

Opplev den spektakulære afrikanske solnedgangen med din favorittcocktail og spesialtilberedte kanapeer rundt en peis med en kort nattkjøring tilbake til hytta for middag.

Vis mer
Vis mindre

Bush Breakfast / Lunch

For den ville opplevelsen organiserer vi Bush-frokost/lunsj for en sjanse til å nyte det nylagde måltidet ditt, utendørs, midt i savannen, omgitt av dyreliv.

Vis mer
Vis mindre

Escorted Bush Walk

Vi tilbyr våre gjester det spennende eventyret med en vandringssafari i Siana Conservancy. Kom nærmere naturen når du føler deg, lukt, hør og berør vilt Afrika. Våre spesialutdannede Maasai-guider vil sikre din sikkerhet til enhver tid mens du forklarer deg den tradisjonelle medisinske bruken av forskjellige busker og trær, samt sporene og spoorene til dyrene i Siana Conservancy. De mindre skapningene som møkkbiller, kameleoner og små gaseller er de sanne stjernene i våre vandrende safari. Du vil ha tid til å sette pris på vanskelighetene med dette mangfoldige økosystemet som er en grunnleggende del av Masai Mara.

Vis mer
Vis mindre

Infinity Pool

Gjenoppdag sansene dine i vårt rolige evighetsbasseng. Ta en forfriskende dukkert og slapp av etter en dag på safari på solterrassen vår og nyt panoramautsikten over Masai Mara.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Spirit Of The Masai Mara

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål