WeTu Analytics

African Bush Camps Khwai Bush Camp

Game Drives

Ledet av en av våre erfarne guider, vil du se fantastiske dyreliv urfolk til området. Din guide vil vise deg de skjulte stedene best for spillvisning og gi deg en insiders kunnskap.

Å være plassert på en privat konsesjon, nattstasjoner er mulig og tilbys som en valgfri aktivitet på Khwai Bush Camp. Opplev busken når unnvikende nattlige dyreliv vekker for å jakte, fodre og utforske landområdene under mørkets dekke. De kan ordnes på forespørsel.

Vis mer
Vis mindre

Night Drives on the Khwai Community Concession

Å være plassert på en privat konsesjon, nattstasjoner er mulig og tilbys som en valgfri aktivitet på Khwai Bush Camp. De kan ordnes på forespørsel.

Opplev busken når unnvikende nattlige dyreliv vekker for å jakte, fodre og utforske landområdene under mørkets dekke.

Vis mer
Vis mindre

Mokoro Safaris

Ingen aktivitet er mer synonymt med Okavango-deltaet enn en mokoro-tur. Gli stille langs flodhester motorveier og elefant byways av den gamle Khwai-elven, historisk, den eneste form for transport av elven Bushmen. Utforsk dette unike innlandsdeltaet som fortjener sin verdensarvliste status. Tradisjonelt, formet ut av en enkelt trestamme i dag, mokoro eller trenerkano er glassfiber som et tiltak for å bevare Botswanas skoger.

Lær om den fascinerende økologien fra våre River Guides som navigerer din reise gjennom den rolige vannrike villmarken. Denne sesongbaserte aktiviteten er tilgjengelig for gjester 16 år og eldre.

Vis mer
Vis mindre

Walking Safaris

Vekk sansene dine og oppdag alt bushen har å tilby når du deltar i en vandrende safari. Guidede tursafari er for gjester 16 år og eldre, og ledes av våre kvalifiserte og lidenskapelige vandreguider som deler sin kunnskap og kjærlighet til bushen.

For en hel dag tur safari, vil en privat spasertur guide må forhåndsbestilles hos oss.

Med den tørre vegetasjonen mellom mai og oktober er det en fantastisk og spennende måte å oppleve området på. Siden din sikkerhet er vår første prioritet, gjennomføres det vanligvis gående safari når busken ikke er for tykk og våre guider er bevæpnet til enhver tid.

Vis mer
Vis mindre

Bird Watching

Khwai er et fristed for fugler, glede i samtalene til den grønne hegre eller den afrikanske treugle; fotografere den majestetiske Ayres' haukørn og Pels fiskeugle. Eller bare lene deg tilbake og nyt de vakre sangene sine.

Vis mer
Vis mindre

The Ngwana Club

Fra naturvandringer rundt leir og historiefortelling til kulturkunst og håndverk og matlagingskurs, skaper African Bush Camps' barnefokuserte Ngwana-klubb et morsomt og pedagogisk miljø for barn på safari.

Vis mer
Vis mindre

Cultural Visits

Å samarbeide med lokalsamfunnene rundt områdene vi opererer i gir lokalbefolkningen en mulighet til å være selvbærekraftig, ved å dele kunnskap har det vært en nedgang i menneskelivskonflikten. Benytt anledningen til å besøke lokalbefolkningen og bli vant til deres livsstil.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

African Bush Camps Khwai Bush Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål