WeTu Analytics

African Bush Camps Khwai Bush Camp

Grenser til Moremi Game Reserve på den østlige kanten av Botswanas Okavango Delta ligger den sjarmerende Khwai Bush Camp.

Khwai tilbyr en rekke spennende aktiviteter for å fylle dagen din. Våkn opp før daggry og bli med på spillstasjoner tidlig om morgenen eller turer i naturen med våre erfarne profesjonelle safariguider. Alternativt kan du slappe av og nyte roen i en mokorosafari - med våre erfarne elveguider, observer dyrelivet på nært hold ved elvebredden i en tradisjonell lokal utgravd kano.

Ideell for både enkeltpersoner og familier, denne leiren består av fire luksuriøse og to luksuriøse familiehytter, alle med verandaer med utsikt over Moremi Reserve. Unn deg den gamle sjarmen ved å være på safari blant luksuriøse, men hjemmekoselige omgivelser. La Khwai Bush Camp-teamet underholde barna dine med sine dedikerte barneaktiviteter, inkludert turer i naturen, matlagingskurs, historiefortelling og kulturell kunst. En minneverdig og morsom ferie for den spirende miljøentusiasten.

Khwai er kjent for å være dyrelivsrik, inkludert rovdyr som villhund, løve og leopard. Hvis fugletitting er det du foretrekker, det rike fuglelivet inkluderer Green Heron og African Wood Owl. Fang disse fantastiske artene på kamera eller bare lene deg tilbake og nyt i øyeblikket.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

African Bush Camps Khwai Bush Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål