WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Ligger 112 km fra Port Elizabeth flyplass regnes vi enten inngangsporten eller avkjørselen til Garden Route.

Tillat oss å ta deg gjennom feriestedet som tilbyr overnatting som spenner fra luksuriøse strandvillaer, få skritt fra havet, moderne hytter som ikke er mer enn 300 meter fra stranden til rimelige leiligheter med ett eller to rom. Alle rom, villaer og hytter har selvbetjente fasiliteter for de som ønsker det.

Fasiliteter inkluderer Joe Fish Restuarant og Bar, samt den nylig renoverte Full Stop Cafe. Joe Fish er verdenskjent for det er blekksprut og sjømat platters.There er andre retter på menyen inkludert saftige biff biff og ribbeina samt vegetariske alternativer. Full Stop Cafe tilbyr en mer uformell stemning, flott for familier med hoppeslott og barn splash pad.The Health and Beauty studio Hibiscus venter på å skjemme bort deg.I tillegg er det en på stedet nærbutikk for de siste øyeblikk dagligvarer varer, klær og kurios.Prøv de daglige ferske hjemmelagde paier og JP 'S chili saus.

Den ideelle basen for å utforske alle Eastern Cape har å tilby med Addo en 120 minutters kjøretur til Tsitsikama en 70 minutters kjøretur. Det er mange aktiviteter som tilbys, golf, surfing, kanal og elvecruise, turgåing og fotturer, hval og delfinsafari, kulturelle opplevelser samt besøk til det historiske Seal Point fyr.

Husk at det alltid er bedre på stranden når du er i tvil.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Cape St Francis Resort

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål