WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Beach Break villas - sea facing room

(18 enheter/villaer)

Panoramautsikt over havet, king size seng med eget bad.Pris sitert inkluderer frokost som serveres i åpen spisestue og salong med utsikt over bukten Cape St Francis Det er også nå mulig å ha en kurv frokost levert til rommet ditt.Hver pensjonat har sin egen svømming basseng.

Vis mer
Vis mindre

4 Bed Roomed Villa on the beach

(2 enheter/villaer)

Denne villaen ligger på sanddynene med direkte tilgang til stranden, og har 4 soverom, hvorav 2 er sjøvendt. Med åpen planløsning spisestue og stue. Et lite basseng i en skjermet hage. Frokost må legges til, da prisen er per villa. To låser opp garasjer for trygg parkering. Wi fi-tilgang samt flatskjerm-TV. Ikke rullestol vennlig. Barneseng tilgjengelig etter forhåndsavtale.

Vis mer
Vis mindre

3 Bed room family cottage - standard

(5 enheter/villaer)

Familie hytter 250 m fra stranden tilgang. Åpen plan stue og spisestue med fullt utstyrt kjøkken med kjøkken. 3 bad. 2 dobbeltrom og 1 tomannsrom. Ingen sjøutsikt.Alle måltider, inkludert frokost, tilgjengelig på vår Joe Fish Restuarant.

Vis mer
Vis mindre

4 Bed room family cottage

(8 enheter/villaer)

Denne fire-sengs room garden hytte er ca 250 meter fra havet.Ideell for en familie eller gruppe venner som reiser sammen med to dobbeltrom og to tomannsrom.To av badene har eget bad mens den tredje deles.

Nedenunder er stuen er med en åpen planløsning stue, spisestue og velutstyrt kjøkken.

Det er en TV med utvalgte DSTV-kanaler, noe for de små, for sportsinteresserte og for filmelskeren.Et hageområde er ideelt for familiereiser.

Vis mer
Vis mindre

Double room Club Break

(25 enheter/villaer)

Dobbeltrom med åpen planløsning, sittehjørne, kjøkkenkrok og bad med dusj bare.Rommene kan være en dobbeltseng eller tomannsrom med 2 enkeltsenger

Vis mer
Vis mindre

Village Break luxury villa

(2 enheter/villaer)

Romslig åpen planløsning med stue, spisestue og kjøkken komplett med alle moderne hvitevarer du forventer av en eiendom av denne standarden, inkludert din egen bar og minikjøleskap. Nedenunder finner du også et tomannsrom med eget dusj og toalett. Skyvedører fra salongen fører til en hage, pyntet området komplett med innebygd braai, solsenger og ditt eget private svømmebasseng.

Ovenpå finner du 3 Queen size soverom, 2 har eget dusj og toalett og den tredje har et komplett bad. Alle soverommene ovenpå har små, private balkonger. Fra et av soverommene finner du en utendørs tretrapp som tar deg til den private takterrassen med utsikt over Cape St. Francis.

Eiendommen består av følgende: 1 Queen size soverom med eget bad, 1 Queen size soverom med fullt eget bad, 1 tomannsrom med eget dusj og toalett, åpen planløsning stue/spisestue/kjøkken, lukket privat hage foran og bak, privat enkelt garasje, dekk med innebygd braai, svømmebasseng, takterrasse.

Vis mer
Vis mindre

Village Break 3 bedroom villa

(2 enheter/villaer)

På inngangen finner du en romslig åpen planløsning med stue, spisestue og kjøkken med moderne hvitevarer. Skyvedører fra salongen fører til en lukket hage, pyntet området komplett med innebygd braai og lite basseng.. Det er ogs en garasje.

Ovenpå finner du et romslig soverom med queen-size-seng med eget bad og badekar samt separat toalett. Skyvedører fører deg til en stor balkong. Det er også et dobbeltrom med eget dusj, vask og toalett. Dette rommet har også skyvedører som fører til den store balkongen. Det endelige værelse er et 2-personersværelse med to enkeltsenge og eget brusebad, toilet og håndvask.

Eiendommen består av følgende: 1 Queen soverom med fullt bad, 1 dobbelt soverom med dusj, vask og toalett, 1 tomannsrom med dusj, vask og toalett, åpen planløsning stue/spisestue/bar/kjøkken, lukket privat hage med dekk og braai og basseng.Ligger ca 1 minutts gange fra den uberørte stranden av Kapp St Francis.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Cape St Francis Resort

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål