WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Beach Break Guest House sea facing

(18 Rom)

Dette rommet har vakker utsikt. Det romslige badet er utstyrt med frittstående badekar, stort dusjkabinett og 2 servanter. En king-size-seng og solrik lesealkove fullfører den innbydende atmosfæren.

Vis mer
Vis mindre

Village 4 bedroom Superior

(8 Rom)

Hver hytte tilbyr off street parkering med lukket hage .Inne er romslig åpen kjøkkenløsning og stue.Skyvedøren i stuen fører til en skyggefull uteplass.Nedenunder er det første dobbeltrommet med eget bad og dusj samt et tomannsrom med to enkeltsenger.En separat full bad ligger nedenfor.Ovenpå ligger det tredje soverommet med en dobbeltseng komplett med eget bad, samt tomannsrom med eget suites.Cottage ligger 200 Meter fra stranden.

Vis mer
Vis mindre

Village Break - 3 bedroomed cottage

(3 Rom)

Hver hytte ligger i gangavstand fra stranden.Romslig åpen kjøkkenløsning, stue og spisestue. Skyvedør i stuen fører til en skyggefull uteplass med privat hage og braai. 3 bad. 2 dobbeltrom og 1 tomannsrom. Ingen sjøutsikt.Alle måltider, inkludert frokost, tilgjengelig på vår Joe Fish Restaurant.

Vis mer
Vis mindre

4 Bedroom villa on the beach

(2 Rom)

Denne villaen med 4 soverom gir en liten avant-garde touch til sjøen levende som varme tremøbler skiller seg ut vakkert mot moderne kjøkken og andre moderne innslag som lyst malt funksjonen vegger og trespiler. Hagen har sitt eget svømmebasseng, braai og skjermet utendørs spiseområder, lett smeltes med innendørs bare ved å åpne de brede skyvevinduene. Urfolk hekker rundt hagen og gir en naturlig barriere mot vind. De som ikke er fryktede av høyder, kan klatre på ytterstigen til et utsiktsdekk på hvert tak. Tomannsrommene ligger i 2. etasje i villaene, mens dobbeltrommene har panoramautsikt over sjøen fra toppetasjen. I tillegg er det to enkle garasjer og et gjestebad som ligger i inngangspartiet.

Vis mer
Vis mindre

Standard twin/double garden facing

(9 Rom)

Du kan slappe av med hageutsikt fra disse tomanns- eller dobbeltrommene. Noen av rommene er utstyrt med dusj og enkeltvask, mens andre har separat toalett og vask på den ene siden av rommet. Den tilstøtende siden kan skilte med et romslig våtrom med dusj, servant og luftig vindu som tillater naturlig lys å strømme.

Vis mer
Vis mindre

Club Break standard double or twin room

(20 Rom)

Hotellstil, men med en mer personlig følelse, disse enhetene har queen beds og tvillinger med en liten kjøkkenkrok krok utstyrt med mikrobølgeovn og bar kjøleskap bare og romslig bad med dusj som er stor nok for to. Gjestene kan velge mellom ovenpå og nede leiligheter og front enheter dele en felles dekk.

Vis mer
Vis mindre

The Club - Two room apartment

(12 Rom)

To kvartaler hver tilbyr 6 to-roms superior-leiligheter foran et gresskledd område og stå ved siden av Joe Fish. Gjestene har et utvalg av bakken eller frste etasje alternativer med downstairs leilighetene har lukkede og private uteområder og ovenpå tilbyr nydelig solfylte og delvis skjermede dekk. I tillegg i første etasje hjørne leilighetene i hver blokk sørger for enebruk av en bortgjemt og lukket gårdsplass som er utstyrt med braai fasiliteter og et flott sted for energiske små å kjøre rundt i sikkerhet.

Alle de sjenerøse soverommene i disse leilighetene har egne dører som fører utenfor, og har eget bad, hver med romslig dusj og separat badekar. Soverommene fører inn i den romslige stue/spisestue området hvor du vil finne et kompakt, men sjenerøst kjøkken utstyrt med alle nødvendige biter og biter. Hver enhet er innredet med en dobbeltseng i ett rom og to enkeltsenger i det andre.

Godt posisjonert for å dra nytte av solfylte dager. Disse leilighetene er flott for familier eller to par som ferierer sammen.

Vis mer
Vis mindre

Village Break -Two bedroom cottage

(5 Rom)

Hver hytte ligger innen gangavstand fra Cape St Francis stranden.Inne er en åpen planløsning stue, spisestue og kjøkken komplett med moderne apparater.Skyvedøren i stuen fører til en skyggefull uteplass med privat hage.Hytta tilbyr to soverom, med to bad.Et dobbeltrom har et eget bad. — eget bad og tomannsrom med enkeltsenger har eget bad.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Cape St Francis Resort

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål