WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Joe Fish Pool Side Restaurant And Bar

Enten det er en rask matbit før du treffer stranden eller en full 3 retters fin matopplevelse, er den prisbelønte bassengsiden Joe Fish restaurant og bar det perfekte stedet lene seg tilbake, slappe av og nyte den omfattende matmenyen og vinlisten.

Joe Fish restaurant og bar på Cape St Francis Resort ligger rundt det innbydende bassenget, og tilbyr sitteplasser for opptil 110 personer. Spisegjester kan forvente å velge mellom en rekke fristende retter som den berømte calamari (som har vunnet priser), marinerte ribber, perfekt kokt filet biff, Joe's Hake og chips, og for de svært sultne hvorfor ikke prøve velsmakende sprø eisbein?

Hvis du er ute etter en matbit Joe's snack kurver er det perfekte alternativet som tilbyr calamari, ribber og hake biter alle ledsaget av chips.The imponerende vinliste tilbyr røde, hvite, rose og champagne for å passe alle budsjetter. Et godt valg er Joes egen vin (som også har vunnet priser).

Enten du ønsker å spise i restauranten, puben eller ved bassenget (det er gratis liveunderholdning hver søndag), er Joe Fish et utmerket, barnevennlig miljø for å slappe av, chatte og nyte god mat og vin. Joe's bar med det koselige, avslappende miljø og brølende peis tilbyr 2 flatskjerm TVer gjør det til det perfekte stedet å se alle de nyeste sporten!
Det er et nytt sted i byen, og det skaper bølger for både lokalbefolkningen og gjester.

Vis mer
Vis mindre

The Coffee Shack

Nykvernet kaffe er vår spesialitet

Det siste tilskuddet til Joe Fish er 'The Coffee Shack'. The Coffee Shack har komfortable sofaer, varme treomslag og utsikt over bassenget, og tilbyr et bredt utvalg av kaffe, te, hjemmebaker og småretter. Med 100% arabicabønner lager de trente baristene den perfekte kaffen, inkludert favoritter som Americano, Cappuchino og Macciato. Grunnen til å bruke denne particluar typen kaffebønne er at er en afrikansk fair trade venture sikre alle involverte er betalt rettferdig.

For den ikke-kaffedrikkeren er et stort utvalg av smakstilsatt te å velge mellom tilgjengelig, og hvorfor ikke unne deg en bit hjemmelaget kake å gå med den!

Vis mer
Vis mindre

Full Stop Cafe

Rett over veien fra Cape St Francis Resort i Da Gama Road er denne nye, friske restauranten og baren klar til å imøtekomme alle... En helt ny meny med gourmetburgere og pizzaer, friske salater og ukentlige brettspesialiteter sikrer at smaksløkene dine fortsetter å krible. For å holde de unge underholdt har vi lagt til en fontene, et Wendy-hus fullt av moro og et hoppeslott. For voksne har vi en cocktail sundowner dekk, øl på trykk og et utvalg av Gins. Mens du går i hagen sørg for å besøke Plant Market og ta med hjem en liten urfolk plante eller to for din egen hage. Alt skjer på Full Stop Café, så bli sittende fast med oss...

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Cape St Francis Resort

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål