WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Ligger 112 km fra Port Elizabeth flyplass vi anses enten inngangsporten eller avkjørselen til Garden Route.

Tillat oss å ta deg gjennom feriestedet som tilbyr overnatting som spenner fra luksus strand villaer, skritt fra havet, moderne hytter som ikke er mer enn 300 meter fra stranden til rimelige en eller to roms leiligheter.Alle rom, villaer og hytter har selvbetjente fasiliteter for de som ønsker.

Fasiliteter inkluderer Joe Fish Restuarant og Bar, i tillegg til den nylig renoverte Full Stop Cafe .Joe Fish er verdenskjent for sin calamari og sjømat tallerkener. Det finnes andre retter på menyen inkludert saftige biff biff og ribber samt vegetariske alternativer. Full Stop Cafe tilbyr en mer uformell vibe, flott for familier med hopping slott og barn splash pad.Helse og skjønnhet studio Hibiscus venter på å skjemme bort deg.I tillegg er det en på stedet nærbutikk for de siste minutt dagligvarer, klær og nysgjerrigheter.Prøv de daglige ferske hjemmelagde paier og JPs chili saus.

Den ideelle basen å utforske alle Eastern Cape har å tilby med Addo en 120 minutters kjøretur til Tsitsikama en 70 minutters kjøretur. Det er mange aktiviteter på tilbud, golf, surfing, kanal og elv cruise, turgåing og fotturer, hval og delfin ser, kulturelle opplevelser samt besøk til den historiske Seal Point Fyr.

Etter alt det du gjør mellom ferier er din virksomhet, hva du gjør på ferie er vår.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Cape St Francis Resort

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål