WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Canal/River Cruises And Farm

Opplev den vakre St. Francis Bay Canals og Kromme-elven på en 12 seters lekter som er designet og lisensiert til å bære opptil 12 passasjerer på vannveiene i ikke bare kanalene, men også Kromme og Geelhout River.

River Break aktiviteter er skreddersydd for å dekke behovene til den enkelte eller gruppen med turer som spenner fra en 1-times cruise rundt kanalsystemene til en hel dag utflukt opp Kromme-elven. Dette elvesystemet er en del av en bevaelse og er et fristed for fugler og dyr. Når du forlater Kromme-elven, vil reisen ta deg med langs det pittoreske vannet i Geelhout-elven til din endelige destinasjon... din egen private gård.

Ved ankomst til gården kjent som «Bat og Boerboon» har du resten av dagen til å slappe av ved bassenget, padle stille vannet i en kano, eller ta en SUP, spasere gjennom fynbos kratt eller bare sitte og slappe av mens lunsjen din er forberedt.

Nyt forretter etterfulgt av en full, tradisjonell sørafrikansk braai (grill) og en overdådig dessert for å avslutte dette fantastiske måltidet. På fritiden kan du gå om bord på lekteren for et annet avslappende cruise tilbake mot St Francis.

For hele dagen elv og bondeeventyr er minimum 6 personer påkrevd.

Vis mer
Vis mindre

Betty's Tour

Klær, klasserom og kultur alt på en dag.For de siste 4 årene har Cape St Francis Resort tatt gjester på en fantastisk tur i lokalsamfunnet prosjekter og bedrifter. Disse innsiktsfulle utfluktene gir deltakerne muligheten til å møte alle involverte og virkelig bli kjent med hva, hvem og hvorfor er av hver enkelt bedrift og de involverte.

Samhandle med lokale barn på en barneskolen ved Talhado Montessori School som ble startet for å møte behovene til vanskeligstilte barn i området St. Francis Bay. Pre -grunnskolen og et trygt sted å spille, under voksen omsorg, var nødvendig. Gjennom 'Betty's Tour' vil du møte disse fantastiske barna og lærerne som bryr seg om dem.

Møt noen talentfulle lokalbefolkningen og kanskje kjøpe et plagg eller to - Selv om Nomvulas er fortsatt en liten bedrift har det utviklet en sterk kundebase som holder tempoet i arbeidet konsekvent og gir en bærekraftig inntekt for de ansatte.Du vil bli gitt en personlig tur av en av strikkerne. Produktene som produseres er ganske enkelt fantastisk, og du vil bli bortskjemt for valg med det brede utvalget av klær og tilbehør.

Vis mer
Vis mindre

Baviaanskloof

Bare 1 times kjøring fra Cape St Francis ligger ca 270 000 ha. av uberørt, robust fjellterreng kjent som The Baviaanskloof.

Naturreservatene har en fantastisk natur som inkluderer severdigheter i dype juv, vridningsbekker og elver og høye fjellklipper. Åpen platå og daler er spredt over hele området, noe som resulterer i virkelig storslåtte og varierte naturskjønne vistas. Det høyeste punktet i fjellkjedene er Cockscomb i Groot Winterhoek-serien som stiger til en høyde på 1 758 meter over havet.

Vi anbefaler på det sterkeste et besøk til Baviaanskloof og alt det har å tilby, og nå kan du gjøre det stil:
Leaving i vår fullt luftkondisjonerte mennesker transportør vil vi ta deg med på en fantastisk reise gjennom sitrus dalen Patensie.You vil deretter fortsette reisen langs en fantastisk fjellvei med natur du aldri vil glemme å Poortjies. Ulike turer er tilgjengelig med utrolige utsiktspunkter å virkelig ta i den sanne skjønnheten av The Baviaanskloof.

Din lunsjtid stopp vil være den majestetiske innstillingen av Rooihoek, dypt inne i Baviaans fjell. Med en ren, skarp elv, perfekt for bading, og den uberørte hvite sanden Rooihoek er det perfekte stedet å hvile og tank.På retur vil du også besøke en typisk bondegård kalt Padlangs hvor te og kaffe serveres.

Vis mer
Vis mindre

Golf

Bunkere, innsjøer, lange stasjoner og vakkert anbudte greener trekker golfere til området år etter år!
The St Francis Bay området er kjent for sin surfing, og tilbyr også 2 fremragende, og svært forskjellige golfbaner.

For det første er det «St Francis Bay golfklubb» som ligger i hjertet av den pittoreske landsbyen St. Francis. Denne 18 hulls banen gir utfordrende hull for alle nivåer, fra korte innsjøhull til lange førerpar 5s. Det 19. hull- eller klubbhuset tilbyr et bredt utvalg av snacks, måltider og drikke med fantastisk utsikt over banen. Len deg tilbake og se på mens golferne fullfører runden den den 18.


Populariteten til «The St Francis Bay Golf Course» og «Calamari Classic» (en tredagers turnering løp i september hvert år) har vært tydelig når man ser på listen over spillere som besøker klubben. Denne listen består av bosatt medlemmer samt opplandsmedlemmer og besøkende som reiser fra hele landet og i utlandet for å komme og spille på «The St Francis Bay GC»

«St Francis Links', det andre kurset i St Francis Bay, har kanskje ikke vært beitemark for sauer og kaniner, men en naturlig bane mellom stranden og dyrkbar jord det er. Jack Nicklaus har hatt gleden av å ta Mother Nature beste linker land og signert navnet hans til noe unikt. «St Francis Links» utfordrer alle som spiller det og belønner dem som respekterer det.

Vis mer
Vis mindre

Hiking/Walking Nature Trails

Opplev den naturlige skjønnheten i Cape St Francis og området rundt via fantastisk reservat og kystturer

Cape St Francis huser ikke mindre enn fire vakre naturreservater, Cape St Francis naturreservat, Seal Point naturreservat, Seal Bay naturreservat og Irma Booysen Flora Reserve.
Disse reservene tilbyr et bredt utvalg av turer som passer for alle nivåer av fitness og erfaring. Disse turene, turene og stiene tar deg gjennom naturlige kystområder fylt med urfolk og dyreliv.

Hva er så spesielt med disse områdene?

Sør-Afrika er usedvanlig rik på plante- og dyreliv og forskere har klassifisert ulike typer vegetasjon over hele landet. Den sørvestlige Cape regionen er spesielt velsignet i plantearter, så mye at det er anerkjent som en av bare seks Plant eller Floral Kingdoms i verden. Den er kjent som Cape Floral Kingdom, og strekker seg omtrent fra Port Elizabeth til Cape Town og innlandet, som dekker rundt 90 000 km2 og er hjem til 9.000 plantearter, hvorav 70% vokser ingen andre steder i verden (dvs. endemisk til Cape).

Disse plantene er ikke spredt tilfeldig over landskapet. I stedet, fra en høyde til den neste, vokser forskjellige plantearter sammen i sine egne samfunn. Dette betyr at hele regionen er delt inn i disse vegetasjonstypene, bestående av plantearter som vokser i sitt spesielle område og ingen andre steder.

Vår lokale vegetasjonstype er St Francis Fynbos/Thicket Mosaic og vokser bare på kalkrike kystsandområder spredt mellom Tsitisikamma i vest og Port Elizabeth i øst. Forholdene under hvilke vegetasjonstypen kan vokse er et relativt lite område som består av 0,2% av Cape regionen. Botanikere fra hele verden har besøkt området oppdage nye arter av planteliv som bare finnes i dette området.

Hold øynene skrelt for vilt liv

Se opp for bushbuck, grysbok, vanlig duiker, bushpig, pinnsvin, vervet ape, caracal, gul og grå mongoose og oter. Du kan noen ganger se den sjeldne afrikanske svarte østercatcheren og noen ganger en truet Jackass pingvin. Bottlenose og felles delfiner blir ofte sett offshore, og fra august til desember kan sydlige hvaler bli oppdaget.

Vis mer
Vis mindre

Many other activities to enjoy

Det er mange andre aktiviteter som tilbys som hval- og delfin utflukter, surfetimer med video, en hit med barn, sykler til utleie, fugletitting, kanal- og elvecruise, kitesurfing, ridning, havfiske ut av Port St Francis på Fiona M.

Alt kan bestilles via Resort Adventures.

Vis mer
Vis mindre

Calamari Tasting

Enten du er en foodie, interessert i sjødyr eller vårt lokalsamfunn, er den unike Calamari Smaking et must på enhver reiserute.

Port St Francis er den eneste privateide arbeidshavnen i Sør-Afrika og hjemmet til

blekksprut (blekk fisk) industri. Over 60 frysefartøy kommer og går i 8 måneder av året, og forlater i opptil 21 dager med mannskap på mellom 14 og 26 for å finne det som er kjent lokalt som Chokka.

Så kombinere en strandvandring eller Betty's Tour med en calamari smaker hvor du kan høre om bærekraften i bransjen, metoden for å fange og vise gjestene råproduktet og deretter smake seg selv, nylaget. Det viser ikke bare forskjellen mellom lokal og importert calamari, men også elementene i fisken.

En må gjøre, en unik gang av muligheten til å smake den beste lokale calamari landet vårt har å tilby å sette pris på hvorfor det kalles «hvitt gull».

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Cape St Francis Resort

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål