WeTu Analytics

Okonjima Plains Camp

Plains Camp Barn er et underholdningsområde og samlingssted som inkluderer: en spisestue og salong, med Wi-Fi-fasiliteter og mobiltelefon mottak, en bar, et svømmebasseng og en kurio-butikk, som alle har utsikt over et vannhull og Okonjima slettene. Undercover parkering er tilgjengelig.

Hyppige leopard- og gepard-observasjoner under spillstasjoner er hva afrikanske safarier er er laget av! Selv om våre gjester også hengi seg til mindre fornøyelser, for eksempel den fredelige atmosfæren i den afrikanske busken, spotting dyrelivet ved vanningshullene som ligger på hver overnatting, vår smakfulle mat og innbydende gjestfrihet. Okonjima tilbyr også en rekke aktiviteter for gjester og dagbesøkende, fra fotturer og terrengsykling med egen terrengsykkel til fugletitting og et treningstilbud. Okonjima er hjem til AfriCAT Foundation, en organisasjon som har som mål å prøve å sikre en fremtid for de store rovdyr i Namibia. Vær vitne til noen av våre prosjekter som Cheetah-rehabiliteringsprosjektet på jobb, under ditt opphold på Okonjima.

Unike salgspoeng:

De 10 romslige utsikt rommene har tjent sitt navn for sin utsikt over Okonjima gresslettene. Alle rommene ligger 20-70 meter fra hverandre, noen avstand fra underholdningsområdet på Plains Camp Barn. Enhet nummer én og den romslige familieenheten (en kombinasjon av rom tre og fire) er nærmest låven.
De 14 Standard-rommene ser også ut til Okonjima gresslettene, men er mindre i størrelse enn utsikt rommene.
Fire av rommene danner to store familieenheter. Familieenheten (rom ett og to) er nærmest låven, mens andre familie enhet (rom 13 og 14) er ca 600m unna.
Rommene ligger 10-15 meter fra hverandre, noen avstand fra det underholdende området på låven.
De 6 rimelige hagerommene ligger nært til hverandre innenfor den opprinnelige gården hagen, men har ingen utsikt over villmarken.
Rommene har utsikt over lapa, som har kaffe- og tekoker.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Okonjima Plains Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål