WeTu Analytics

Okonjima Plains Camp

The Okonjima Experience

Okonjima naturreservat strekker seg over 200 kvadratkilometer med bølgende sletter, fjellutskjæringer og elvekratt, og det er her leoparden (Panthera pardus), den mest tilpasningsdyktige av alle villkattene, trives. Les mer om vår Leopard Research.

Disse intelligente, ensomme rovdyrene forekommer i høy tetthet i vidden av Okonjima naturreservets mangesidige topografi. Reserveens rovdyrforskningsprogram har spredt seg over tre tiår, og resultatene har gitt stor innsikt i leopardatferdsmønstre, samt tilbudt en optimistisk prognose for en bærekraftig fremtid for arten i dagens Afrika.

En to-dagers Okonjima opphold tilbyr den beste muligheten til å se vill leopard i Namibia, i tillegg til de collared for forskningsformål, i deres naturlige habitater. Forskningsprogrammet leopard spores aktivt, og deres krage er en uvurderlig ressurs for lokalisering, og deretter tilbake til Reserve, katter som har migrert til omkringliggende jordbruksland hvor de blir oppfattet som trusler mot husdyr.

Okonjima naturreservat, et stort verneområde som ligger blant de robuste kommersielle jordbruksområdene i sentrale Namibia, består av en diversifisert økosystemrepresentant for både de større og små pattedyrene i Namibia, samt de fleste av landets endemiske fugler.

Spillstasjoner og guidede buskturer tilbyr besøkende et intimt, nært perspektiv på Namibias dyreliv og spesielt de mest beskyttede artene.

Okonjima naturreservat huser, og driver omfattende forskningsprosjekter om sjeldne og truede arter, store og små.

Vis mer
Vis mindre

Okonjima Nature Trails

Gjestene inviteres til å bli med på en guidet Off-The-Beaten-Track tur & drive aktivitet.

Denne enkle kombinasjonen av en kort tursti og naturdrift i Okonjima naturreservat er spesielt elsket av våre yngre gjester og familier, på grunn av interaktive og informative demonstrasjoner.

Denne to-timers erfaringen gir et stimulerende innblikk i flora og fauna, så vel som kultur, Namibia.

Selvstyrt vandring langs våre naturstier:

Gjester oppfordres til søke litt selvrefleksjon og trøst i den namibiske villmarken, omgitt av Okonjimas slående naturlige skjønnhet og rikelig dyreliv. Mellom tidlig morgen og ettermiddag spill stasjoner, kan gjestene gå på en selvstyrt tur langs en av tre godt lagt ut turstier. Løypene varierer mellom fire og seks kilometer, og tydelig merket strekker de seg langs spektakulære landskap hvor dyrelivet florerer.

Stiene starter i kort avstand fra en av Okonjima Lodge leirene.

Møt alle typer dyreliv og fugler mens du fordype deg i Okonjima villmark.

Nature Game-Drive, på jakt etter leopard: morgen eller ettermiddag

Off-The-Beaten-Track: morgen eller ettermiddag

AfriCat Carnivore Pleie og informasjonssenter: Morgen, etter brunsj, eller ettermiddag

Vinter: Lytteaktivitetstider: Morgen - avreise kl. 6.30 Ettermiddag - avreise kl. 15.30

Sommer: Lytteaktivitetstider: Morgen — avreise kl. 18.00 Ettermiddag — avreise kl. 16.00

Vis mer
Vis mindre

Okonjima Nocturnal Game Drives

Etter at solen har gått ned og temperaturen har falt, kommer den afrikanske busken til liv igjen: bat-eared rever strever rundt, aardwolves er på jakt etter insekter, ugler observere omgivelsene fra en høyde, mens leoparder og brune hyaena går ut på jakt etter intetanende byttedyr. Gjestene inviteres på en nattlig spillstasjon, ledet av våre kunnskapsrike guider rundt Okonjima naturreservat.

Vis mer
Vis mindre

Okonjima - Bird Watching

Landskapet i Okonjima naturreservat, med sin forhøyede sandplatå mellom de store fjellsidene i Omboroko-fjellene, kan skilte med blandet skog og akasie tornveld slettene, noe som gjør det til et perfekt fuglemål. Hold kikkert for hånden og nyt sjansen til å identifisere over 250 fuglearter...

Vis mer
Vis mindre

Okonjima - The AfriCat Foundation

Okonjima naturreservat i Namibia centrale er hjemsted for AfriCAT Foundation. Den har vokst betydelig siden den ble etablert som en velferdsorganisasjon tidlig på 1990-tallet og registrert som en ideell organisasjon i 1993. I dag er AfriCats oppdrag den langsiktige bevaringen av noen av Namibias store rovdyr - som brun hyaena, leopard og gepard, som alle kan ses under et miljøopplæringsbesøk i Okonjima.

Vis mer
Vis mindre

Okonjima Carnivore Care Program

DIN AFRICAT ROVDYR OMSORGSSENTER ERFARING...
Besøk prosjektet vårt på AfriCats Carnivore Care and Information Centre.

Et høydepunkt på Okonjima er å lære om vår store katt lidenskap. Okonjima naturreservat huser hovedkvarteret til AfriCAT Foundation www.africat.org, en ideell organisasjon som er forpliktet til langsiktig bevaring av Namibias store rovdyr.

AfriCat har utviklet seg i løpet av de siste tre tiårene, og det som startet primær som velferdsorganisasjon, har gjennom årene identifisert behovet for å innlemme et fokus på utdanning og utvikle et pågående samarbeid med forskere, forskere og bevaringsmyndigheter. Dette gjennomføres gjennom praktisk forskning av artsspesifikk økologi og atferd, samt gjennom utvikling av effektive bevarings- og ledelsesstrategier.

AfriCats Carnivore Care Centre er et biprodukt av Rescue and Release Program som startet tidlig på 1990-tallet.

Noen av AfriCats fangenskapende rovdyr i vår varetekt i dag er for gamle eller habituated til å bli gjeninnført i naturen og vil derfor forbli under AfriCAT-teamet. Disse dyrene har tatt rollen som Arter Ambassadører for sine ville kolleger.

Finn ut mer om våre ambassadører og hvordan du kan hjelpe ved å sponse en karnivore.

Etter en informativ ettermiddagstur avslutter vi dagen med en solnedganger i et område av Okonjima naturreservat som har en høy tetthet av det hemmelig sosiale og sjelden sett brune hyaena.

AfriCat Carnivore Pleie og informasjonssenter:

Morgen, etter brunsj eller ettermiddag (ACC+IC pm-trail: inkluderer en kort kjøretur og en sundowner i ONR)

Vinter: Lytteaktivitetstider: Morgen - avreise kl. 6.30 Ettermiddag - avreise kl. 15.30

Sommer: Lytteaktivitetstider: Morgen — avreise kl. 18.00 Ettermiddag — avreise kl. 16.00

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Okonjima Plains Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål