WeTu Analytics

Pangolin Voyager Houseboat

Det er rett og slett ikke noe mer avslappende enn å marsjere ned en av Afrikas mest ikoniske elver og viltfylte elver, og Pangolin Voyager er det perfekte fartøyet.

Elven Chobe er den naturlige grensen mellom Namibia og Botswana, og Pangolin Voyager er faktisk basert på den namibiiske siden av elven med Chobe nasjonalpark som motsatt bredd. Chobe er unik ved at den renner i begge retninger på forskjellige tider av året avhengig av flommen i den mektige Zambezi som det konvergerer noen kilometer lenger nedstrøms.

Husbåden har fem hytter, som kan konfigureres som dobbelt- eller enkeltsenge. Alle rommene har klimaanlegg og eget bad med dusj og toalett. Vær oppmerksom på at flyselskapet styres sentralt for å kjøle ned hyttene hele dagen og natten når du mest sannsynlig er på rommet ditt, men ikke kan kjøre døgnet rundt, da vi hovedsakelig stoler på solgenerert batteristrøm.

I mellometasjen finner du oppholds- og spiseområdene hvor alle måltidene serveres og en velfylt bar ligger. Store skyvedører i glass gir en fantastisk utsikt over elven mens vi krysser mellom våre tre fortøyninger. De fleste cruisene finner sted etter morgenaktivitetene og under brunsj og middagssolen — som best nytes på det delvis skyggefulle overdekket.

Ved siden av Pangolin Voyager har vi en åtte-seters fotobåt sammen med en annen anbud båt for generell spillvisning og overføringer. Hver av setene på fotobåten har en avtakbar arm og kamera gimbal og kan rotere 360 grader. I tillegg til fotografering og spillvisning tilbyr vi også muligheten til å besøke en lokal landsby hvor det meste av mannskapet kommer fra.

Båtene har en tendens til å gå ut ved første lys og igjen noen timer før solnedgang. Te, kaffe og kald drikke er pakket til morgenøkten og iskalde drikker etter eget valg for ettermiddagen.

Kapteinen og hans mannskap er tilgjengelig for å gjøre ditt opphold og oppleve ombord så komfortabelt og avslappende som mulig.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Pangolin Voyager Houseboat

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål