WeTu Analytics

Pangolin Voyager Houseboat

Pangolin Photo Boat

Vi er utrolig stolte av innovasjonene som gikk inn i vår Photo Boat! Designet av Aliboats of Maun og oss selv, mener vi at vi har funnet den perfekte balansen mellom funksjonalitet, brukervennlighet, plass og komfort. Hver av våre åtte seter roterer en full 360 grader, og monteringen, designet og bygget av vår egen Guts, er basert på en lett maskingevær montering brukt av den sørafrikanske hæren. Monteringsdesignet er så enkelt og effektivt at gjestene vil mestre sin bevegelse på kort tid i det hele tatt. Kunder som reiser med egne linser, fester bare en av våre bunnplater til linsekragen, og de er klare til å gå. Enkel og fotografering vennlig! Vær oppmerksom på at du må ha egne kameraer og linse (med krage) for å få mest mulig ut av fotobåten da vi ikke leverer kameraer ombord i husbåten.

Setene er ordnet ned i midten av båten, noe som gir maksimal lagringsplass på hver side for ekstra linser og utstyr. Enda viktigere, en konfigurasjon som dette begrenser enhver potensiell hindring av den tilstøtende fotografen. Hvis vi for eksempel arrangerte setet lenger mot kanten av båten, ville kundene ha sitt synsfelt dramatisk begrenset når motivet er den ene siden av båten. Med en slik konfigurasjon ville bare halvparten av gjestene ha en klar synslinje halvparten av tiden, noe som ville vært frustrerende å si mildt.

Ved utformingen av båten vi paget om å ha et tak. Da vi opererte i de viktigste visningsmånedene og høyden på tørrsesongen, er vi glade for at vi hadde en montert! Den afrikanske solen kan straffe, og det er ingen større distraksjon for en fotograf enn å bli bakt og svette voldsomt mens du prøver å komponere et bilde. Taket er plassert så høyt som mulig og er over 2m på sitt laveste punkt inni. Denne høyden påvirker ikke vår evne til å fange fugler i flukt, og siden det bare er støtte i hver ende, betyr det at det ikke er noen hindring på hver side for enhver klient.

Vis mer
Vis mindre

Cultural Tours - Visit a village

Sprikket langs den namibianske bredden av Chobe vil du se flere små landsbyer som tar imot besøkende — spesielt langt unna. Det meste av mannskapet fra husbåten ble født og oppvokst i disse landsbyene, og hvis du ønsker å besøke og lære mer om livene til de lokale fiskersamfunnene, vennligst ordne dette med kapteinen når du ankommer om bord. Det er ingen kostnad for dette, men det er normalt noen nysgjerrigheter for salg i landsbyen som bidrar til økonomien direkte.

Vis mer
Vis mindre

Lounging on the deck with a good book.

Pangolin Voyager har et solfylt dekkområde, perfekt for de dagene du ønsker å lene deg tilbake med en god bok, eller kanskje prøve en ny vinkel for å få det perfekte bildet.

Pangolin Voyager flytter til en annen fortøyning hver dag langs elven, og soldekket er et flott sted å nyte cruiset.

Vis mer
Vis mindre

Fishing

Fisket i Chobe er best når det ikke er en «R» i navnet på måneden (mai til august), men selv da kan det bli litt hit og gå glipp av på grunn av overfiske lenger opp Zambezi-elven, som slutter seg til Chobe. De viktigste fiskeartene er Tiger Fish, Bream og Barbel og fiske er på en streng fangst- og utgivelsespolitikk. Fiske kan ordnes mot et pristillegg, og må bestilles på forhånd. Snakk med safariplanleggeren din for å organisere dette for deg.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Pangolin Voyager Houseboat

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål