WeTu Analytics

Majeka House

Poolside Choice

(4 Rom)

To av våre bassengrom kombinerer friluftslevende med geniale innendørs plass. De to av hvert rom ved bassenget deler et 10m privat basseng som ligger i deres private lille skog- og bensinblå solsenger. Disse rommene er rikelig overdimensjonert, komfortable, luksuriøse og sjenerøst utstyrt med førsteklasses mykt sengetøy, tykke håndklær, overdådige fasiliteter, flatskjerm-TV som kan sees fra badet, en Lavazza kaffemaskin og et unikt utvalg av selvbetjeningsbar De 2 andre rommene ved bassenget ligger i en privat tilstøtende bygning og dele et privat basseng

Vis mer
Vis mindre

Mountain View Selection

(4 Rom)

De ligger i 2. etasje av bygningen. To av disse rommene mellom bly og tilbyr den beste utsikten over Stellenbosch Mountain samt en fjern utsikt over det majestetiske Taffelberget. Noen av rommene har teaterutsikt over urtehagen og koi-dammen. Deres kunstneriske preg og romslig sjenerøs atmosfære med Victoria & Alfred badekar, oppvarmede dusjskinner og dusj gjør disse rommene til et øverste alternativ. Alt dette kommer fortsatt med en endeløs innsats av stil, komfort, detaljer, ultra mykt sengetøy, Lavazza kaffe og kaffemaskiner pluss mye mer.

Vis mer
Vis mindre

Garden Alternative

(3 Rom)

Vi har 3 Garden Alternative rom med vakre terrasser og direkte tilgang til utendørsbassenget som er eksklusivt for disse rommene. De er romsligere enn Premier Collection, med stor terrasse og delvis privat utendørsbassengområde. Disse tre Garden Alternativer gjør moderne utseende mild. De doble dusjer preposisjoner dette for å være perfekt for en romantisk pause unna. Sengene er over og utover hva komfort kan medføre. Forventet levetid overgår seg med fasiliteter, komfortable håndklær, en unikt valgt minibar med MCC-viner, mineralvann, avdøde snacks, Lavazza kaffe og kaffemaskin pluss mye mer.

Vis mer
Vis mindre

Premier Collection

(10 Rom)

Våre standardrom tilbyr et nivå av luksus som vil være vanskelig å slå. Omdefinerte, oppussede og energiske Premier Collection-rommene er selve symbolet på fredelig luksus, kreativ plass og hverdagsbruk. Flatskjerm-TV kan utnyttes fullt ut fra badekaret ditt, dusjen har unike tregulv, og fasilitetene, tykke håndklær og kunstutstyr gjør hele oppholdet ditt til en lykksalig opplevelse. For å konkludere, har hvert rom unikt utvalgte minibar med MCC-viner, mineralvann, dekadent snacks, Lavazza kaffe og kaffemaskin pluss mye mer.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Majeka House

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål