WeTu Analytics

Oude Werf Hotel

Comfy room

(23 Rom)

Disse 21 kompakte rommene med åpen planløsning ligger i hotellets imponerende, nye fløy, og har utsikt over den grønne gårdsplassen og bassenget. Rommene er innredet i eklektisk stil, med de nyeste moderne detaljene og innredningene, motvirket av elegante vintage-inspirerte detaljer og teksturer, og tilbyr 2 enkeltsenger, dobbelt- eller king-size-seng. Alle rommene har eget bad med luksuriøs dusj, og noen har også separat badekar. Rommene i 1. etasje har skyggefulle hageterrasser, mens rommene i 3. etasje har balkong.

Vis mer
Vis mindre

Whimsy room

(12 Rom)

Disse 12 rommene ligger i både bakken og første etasje i den opprinnelige inn-house bygningen, og i de tilstøtende viktorianske fløyene med utsikt over hagen grdsplassen. Hver er unikt innredet i hotellets signatur 'chic antikk 'moderne stil, med rike skoger og tekstiler som ekko ekstravagante bekvemmeligheter av et georgisk soverom. Alle rommene har enten dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, stort, luksuriøst bad med dusj og walk-in-omkledningsrom. Gjennomsnittlig rom + bad dimensjoner er ca 35-40m ² + 6m².

Vis mer
Vis mindre

Plenty room

(23 Rom)

Disse romslige, eksklusive rommene ligger i 1., 2. og 2. etasje, og har luftig utsikt over de rolige, sentrale hagene eller gårdsplassen. Åpen plan-stil layout har soverom med separat eget bad, dusj, toalettbord og toalett. 21st Century bekvemmeligheter er vakkert blandet med myke toner, teksturer og unike historiske inspirasjoner.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Oude Werf Hotel

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål