WeTu Analytics

Moon Gate Villa

Premium Suite

Premium-suiten gir utsikt over både Moon Gate dammen og den nordlige hagen med private innganger og utvendig. Rommet har en super-king-size-seng, en spasertur i badekåper og eget bad med et luksuriøst dypt bad hvor du kan lene deg tilbake og slappe av. Alle naturlige såper og kroppsvask er standard for å skjemme bort huden din og berike din sjel. Franske dører åpner direkte mot en privat hage og sittegruppe, med direkte tilgang til bassengområdet.

En komfortabel salong for visning av den store widescreen-TV-en, komplett med on-demand-filmservice og Netflix. Rommet har også gratis telefon og Wi-Fi, skrivebord, barkjøleskap og kaffe- og tekoker.

Perfekt for den spesielle anledningen, eller fordi du fortjener det.

Vis mer
Vis mindre

Deluxe Suite

Deluxe er en ideell løsning for en fest på to eller tre gjester, og har plass til et par i hovedrommet, og et tredje familiemedlem eller en venn som bor i et tilstøtende enkeltrom, komplett med sin egen private innerdør, utenfor hagen, og flatskjerm-TV.

Hovedsoverommet har en super-king-size-seng og private sitteplasser innendørs og utendørs, med sin egen «zen-» hemmelige hage. Badet har marmordusj og oppvarmet håndklestativ, og deles av begge soverommene.

Rommet har telefon med gratis samtaler og Wi-Fi, barkjøleskap, kaffe- og tekoker og skrivebord. Den store widescreen-TV-en har en on-demand-filmtjeneste samt Netflix.

Vis mer
Vis mindre

The Cottage

Hytta tilbyr et privat fristed i et hjørne av den subtropiske hagen. Franske dører åpner ut mot en unik utendørs salong som fanger kjølig bris om sommeren. Air-condition holder den varm og tettsittende i kjøligere måneder. Den har en seng/oppholdsrom med en tilstøtende kjøkkenkrok med te- og kaffekoker, og gir også mulighet for lett catering og bespisning. Et separat, moderne bad med dusj og oppvarmet håndklestativ.

Dette hovedrommet har king-size-seng, stue med sitteplasser og widescreen-TV med filmer på forespørsel og Netflix. Gratis Wi-Fi og gratis lokalsamtaler fra din private telefon, som også lar deg kontakte verten når som helst.

Hytte gjester er velkomne til å bruke alle villafasilitetene, inkludert gjestestuen og bassenget.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Moon Gate Villa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål